ΣΕΙΡΕΣ

"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2024, 05:03
Συντάκτης:

Mε τόσες, αμέτρητες νέες σειρές κάθε μήνα, τόσες ταινίες διανομής, άλλες τόσες streaming και εμείς εκεί: (ξανά)βλέπουμε από την αρχή όλες τις σεζόν από το θρυλικό «24» που εδώ και μερικές εβδομάδες στριμάρει από τη συχνότητα του Disney Plus.

<a href="/nea/palm-royale-dokimasmeni-syntagi-horis-riska/69814">"Palm Royale": Δοκιμασμένη συνταγή χωρίς ρίσκα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Palm Royale": Δοκιμασμένη συνταγή χωρίς ρίσκα

Σας έχουμε προειδοποιήσει ότι είμαστε φανατικοί και πραγματικά είναι άξιο σεβασμού πόσο πολλά πράγματα υπάρχουν να θαυμάσεις σε αυτή τη σειρά, πόσο μπροστά ήταν για την εποχή της, πόσοι την έχουν αντιγράψει από τότε.

Η 4η σεζόν (Ιανουάριος-Μάιος 2005) εκτυλίσσεται 18 μήνες μετά την τρίτη, με τον Τζακ (αν αναρωτηθείτε ποιος Τζακ, αλλάξτε σάιτ τώρα) να εργάζεται πλέον για το Υπουργείο Άμυνας, αλλά φυσικά θα επιστρέψει ξανά στην Αντιτρομοκρατική για να βοηθήσει την κατάσταση και να σώσει κόσμο από τον τρομοκράτη Χαμπίμπ Μαργουάν που απειλεί με διάφορων ειδών επιθέσεις τις ΗΠΑ (μέχρι και το Air Force θα δοκιμάσει να καταρρίψει...).

Πολλά, πάρα πολλά συμβαίνουν και σε αυτή τη σεζόν, μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για 24 χορταστικά επεισόδια που πλέον θα μπορούσαν να γίνουν τρεις ολόκληροι κύκλοι.

Απαγωγές Υπουργών, πυρηνικές και ηλεκτρονικές απειλές, βόμβες σε τρένα, ο Τζακ ερωτεύεται (κάτι που θα μας απασχολήσει και στις δύο επόμενες σεζόν), φυσικά ρουφιάνοι μέσα στην κυβέρνηση (όσο και το περιμένουμε, πάντα μας το πλασάρουν με τη σωστή δόση αγωνίας), η σειρά πλέον ξεκινά να δίνει περισσότερο χώρο και χρόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις που θα αποτελέσουν τη βάση και για τις προσεχείς σεζόν, έχουμε νέο Πρόεδρο που θα αναλάβει προσωρινά, τον μισητό Τσαρλς Λόγκαν που θα δούμε και προσεχώς (πολύ καλός ο Γκρέγκορι Ίτζιν που τον υποδύεται), αλλά και μια μανούρα με τους Κινέζους και ένα «ατύχημα» που θα βάλει τον Τζακ στο στόχαστρό τους, παράμετρος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες σεζόν που η φάση θα ζορίσει.

Και ο Τζακ θα σκηνοθετήσει από μόνος του το αδιανόητο.

Δεν γράφουμε άλλα, προτείνουμε και όσους και όσες το παρακολουθήσουν τότε, να το ξαναπιάσουν, ελάχιστα θα θυμηθούν, πάνε και 19 χρόνια από την 4η σεζόν.

Οι σταθεροί πρωταγωνιστές είναι ξανά εδώ, έχουμε σπέσιαλ εμφανίσεις από τους Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν, Ουίλλιαμ Ντιβέιν, Σόρεν Αγκντασλο, Λέιτον Μέστερ, μεταξύ άλλων. .

Ο βασικός παραγωγός της σειράς Τζον Κασάρ σκηνοθετεί ξανά αρκετά από τα επεισόδια, πίσως από την κάμερα συναντάμε μεταξύ άλλων τους Κέβιν Χουκς και Κεν Τζιρότι, μετέπειται βασικών σκηνοθετών στα Prison Break & Vikings, αντίστοιχα.

Να το δείτε, περνάει η ώρα σφαίρα και δεν καταλαβαίνει πότε ξενυχτάς

"24" season 1: Με λένε ΤΖΑΚ ΜΠΑΟΥΕΡ
"24" season 2: Η καθιέρωση

"24" season 3: Η εξάρτηση από τις ουσίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos