To πρώτο τρέιλερ για την "Justice League" είναι εδώ

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2016, 14:46

Περισσότερο από ένας χρόνος μεσολαβεί πριν την πρεμιέρα του «Justice League», αρκετά μεγάλος για να δούμε ένα πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Ο Stu Whitten, χρήστης του Youtube και visual effects artist, φρόντισε να ταϊσει τις φιλοδοξίες μας και να καλύψει προσωρινά το κενό χρησιμοποιώντας το ελάχιστο footage που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε καλή ποιότητα, μαζί με το υλικό που υπάρχει από την επερχόμενη ταινία της Wonder Woman, τον Flash του «Injustice 2», το «Green Lantern» και τον «Aquaman».

Δε λείπουν και οι σκηνές καταστροφής, αν και με τόσους χαρακτήρες, λογικά το φιλμ του Ζακ Σνάιντερ δεν θα εστιάσει εκεί. Θα ήταν και παράλογο εδώ που τα λέμε.

Update 24/7/16: Και εννοείται ότι στο φετινό Φεστιβάλ του Comic-Con θα είχαμε το πρώτο original υλικό από το φιλμ και μάλιστα το πρώτο τρέιλερ δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι αρκετά πιο ποιοτικό από το "Batman v Superman". Ο Μπεν Άφλεκ επανέρχεται ως Μπρους Γουέιν, για να δημιουργήσει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει έναν νέο μεγάλο εχθρό. Στρατολογεί λοιπόν τον Aquaman (Τζέισον Μομόα), τον Flash (Έζρα Μίλερ), τον Cyborg (Βίκτορ Στόουν)  και την Wonder Woman (Γκαλ Γκαντότ), ενώ στην ταινία αναμένεται να δούμε και τον Τζάρετ Λέτο ως Τζόκερ και τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν και πολλούς άλλους. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 έχουμε να δούμε πολλά...

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos