Ο Τσάρλι Κάουφμαν γύρισε ταινία με το κινητό του

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2023, 20:40

Η Samsung ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα και σκηνοθέτη Charlie Kaufman, με μια μικρή μήκους και σκοπό να αποδείξει πώς ο καθένας μπορεί να γυρίσει και να μοιραστεί ταινίες χάρη στην εμπειρία κάμερας της σειράς Galaxy.

<a href="/home-cinema-streaming/orion-and-dark/69615">Orion and the dark</a>ΣΧΕΤΙΚΑOrion and the dark

Ο σκηνοθέτης των "Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης" & "I'm thinking of ending things" αξιοποίησε τις δυνατότητες κάμερας του Galaxy S22 Ultra, δημιουργώντας μια σύντομη ταινία με πεντακάθαρες λεπτομέρειες. Η ταινία, με τίτλο Jackals and Fireflies, βασίζεται σε ένα ποίημα της Eva H.D., η οποία παίζει το ρόλο της ποιήτριας, της αφηγήτριας και της πρωταγωνίστριας, σε αυτό το ερωτικό γράμμα στη Νέα Υόρκη που ετοίμασε ο Κάουφμαν.

Η λειτουργία Nightography του Galaxy S22 Ultra επέτρεψε στον διευθυντή φωτογραφίας Chayse Irvin να αποτυπώσει αποτελεσματικά τις διάσημες νυχτερινές σκηνές της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτοντας την πόλη στους θεατές σαν να την έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια. Ο Kaufman βρήκε ότι η λήψη με το Galaxy ήταν μια «αποτελεσματική προσέγγιση» για να ζωντανέψει η ταινία, ενώ δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι «...το τελικό προϊόν είναι πραγματικά όμορφο».

Η συνεργασία βασίζεται στην καμπάνια Filmed #withGalaxy, με όχημα την οποία, η Samsung συνεργάζεται με διάφορυς δημιουργούς.

Θυμηθείτε εδώ το «Princess and Peppernose» του Τζο Ράιτ.

Η ταινία Jackals και Fireflies θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στο Σαν Φρανσίσκο στην εκδήλωση Galaxy Unpacked την 1η Φεβρουαρίου. Ο Kaufman θα παρουσιάσει επίσης την ταινία σε μεταγενέστερη ημερομηνία στη Νέα Υόρκη.

Πατήστε play να την δείτε ολόκληρη: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos