Ο Tom Holland ξέρει να χορεύει!

Δημοσίευση: 13 Δεκ. 2018, 21:31

Αν και ποτέ δεν είμασταν ιδιαίτερα φαν του Βρετανού Tom Holland, πλέον ο 22-χρονος σταρ είναι ο αγαπημένος μας Spider-man!

Αν και γνωστός για τις ταινίες της Marvel “Captain America: Civil War,” “Spider-Man: Homecoming,” “Avengers: Infinity War,” αλλά και για τα επερχόμενα “Avengers: Endgame,” και “Spider-Man: Far From Home,” ο Holland έχει εκπαιδευθεί και στον χορό. Πιο συγκεκριμένα, ανακακαλύφθηκε το 2006 και ύστερα από δύο χρόνια, πολλές οντισιόν, και πολύ εξάσκηση, το 2008 έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο West End του Λονδινού ως Michael στο μιούζικαλ “Billy Elliot.” Εως το 2010 ο Holland κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο του Billy Elliot στο ομώνυμο μιούζικαλ, ένας ρόλος που απαιτεί πολύ χορό! Το 2017 κέρδισε το βραβείο Rising Star από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, θα παρακολουθήσετε για λίγα απολαυστικά λεπτά, τον Holland να συμμετέχει στο Lip Sync Battle του καναλιού Comedy Central. Στην αρχή «τραγουδά» και χορευεί το “Singing in the Rain” μεταμφιεσμένος ως Gene Kelly. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως ο Holland μετατρέπεται σε ... Rihanna και πραγματικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του! 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos