Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ των The Smile

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2023, 16:08

Ο Πολ Τόμας Άντερσον δεν σκηνοθετεί μόνο (σπουδαίες) ταινίες, αλλά δείχνει να απολαμβάνει σχεδόν εξίσου και την δημιουργία μουσικών video clips.

<a href="/nea/o-leonarnto-nti-kaprio-sti-nea-tainia-toy-pol-tomas-anterson/69279">Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Έχει κάνει αρκετά για παράδειγμα, για την μπάντα Haim της πρωταγωνίστριάς του στην τελευταία του ταινία «Πίτσα Γλυκόριζα» Αλάνα Χάιμ.

Φέτος συνεργάζεται και πάλι με τον Τομ Γιόρκ των Radiohead και με τη νέα του μπάντα The Smile, με τους Τζόνι Γκρίνγουντ και Τομ Σκίνερ και το αποτέλεσμα είναι το φευγάτο ασπρόμαυρο μουσικό φιλμ μικρού μήκους για το «Wall of Eyes», από το επερχόμενο ομότιτλο άλμπουμ τους, το οποίο επικεντρώνεται στον Γιορκ να περιπλανιέται στο Λονδίνο. Το μουσικό βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο The Mildmay Club και στους δρόμους του Λονδίνου από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023.

Ο Αντερσον είχε σκηνοθετήσει παλιότερα τη μικρού μήκους ταινία του Γιορκ με τίτλο «Anima», μια 15λεπτη ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την σύζυγό του Νταγιάνα Ρονκιόνε, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix. Ο Αντερσον είχε σκηνοθετήσει επίσης και διάφορα μουσικά βίντεο των Radiohead.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos