"Ι'm just Ken" από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και χρόνια πολλά

Δημοσίευση: 26 Δεκ. 2023, 15:12

O Ράιαν Γκόσλινγκ δεν είμαστε σίγουροι αν διαθέτει ιδιαίτερο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη, πάντως είναι μάλλον καλύτερος σαν τραγουδιστής και συνθέτης.

<a href="/multimedia-trailer/fall-guy-o-raian-gkoslingk-ehei-mplexei/68983">"The fall guy": Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μπλέξει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The fall guy": Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μπλέξει

Το ένα και μοναδικό άλμπουμ που έκανε -μαζί με τον Ζακ Σιλντς και backround την παιδική χορωδία του Σίλβερ Λέι στην Καλιφόρνια- ως Dead Man’s Bones 14 χρόνια πριν, το αποδεικνύει: ακούστε «Lose your soul», «Pa pa power» και γενικά όλο το σιντί, ένα δείγμα άψογης folk pop.

Στο τέλος του κειμένου μπορείτε να τα δείτε και να τα ακούσετε. 

Και φωνητικά στις ερμηνείες του φέρνει κάτι από παλιό crooner, δείγματά του έχουμε στο Blue Valentine, φυσικά στο La La Land και φέτος στην Barbie (όπου πρέπει να παραδεχθούμε ότι κλέβει την παράσταση).

Σε συνεργασία με τον mega hits παραγωγό Μαρκ Ρόνσον, κυκλοφόρησαν ένα EP με διασκευές του hit «I’m just Ken» (το οποίο είναι πάρα πολύ σίγουρο ότι θα βρεθεί στην οσκαρική πεντάδα τραγουδιού), ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και μια χριστουγεννιάτικη.

Δείτε το βιντεοκλίπ παρακάτω και θα καταλάβετε την οσκαρική προοπτική: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos