Η Μπρι Λάρσον παλεύει την πανδημία

Δημοσίευση: 11 Aug 2020, 10:55

Η Μπρι Λάρσον δημοσιοποίησε το πρώτο της βίντεο από την προπόνηση που έκανε εν μέσω καραντίνας μιας και το να είσαι η “Captain Marvel” δεν σε κάνει ανίκητη μπροστά στην πανδημία. Υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της, Τζέισον Γουάλς, η ηθοποιός έκανε ένα πλήρες πρόγραμμα εξηγώντας αναλυτικά κάθε άσκηση όπως και τον σκοπό για τον οποίο κάνει τις συγκεκριμένες ασκήσεις.

<a href="/tainies/marvels/69012">The Marvels</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Marvels

Όλα αυτά αμέσως μετά τους επαίνους για τον Γουάλς ο οποίος έχει δουλέψει και με άλλους διάσημους συναδέλφους της Λάρσον όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Έμμα Στόουν, η Άλισον Μπρι και ο Τζον Κρασίνσκι. Μάλιστα, ήταν το δικό του Jeep που η Λάρσον έσπρωχνε σε ένα άλλο viral βίντεο.

Πάντως, ανεξαιρέτως της γυμναστικής, η ηθοποιός δεν δίστασε να δηλώσει πως «Έχει περάσει καιρός και θέλω να το πάρω πιο χαλαρά. Να είμαι ρεαλιστική για το σημείο που ξεκίνησα και να το απολαύσω προτού τρελαθώ».

Στην συνέχεια, αστειεύτηκε με το γεγονός ότι ένιωσε την ‘θνητότητά’ της με τις ασκήσεις ενώ στα περίπου 8000 σχόλια απάντησε πως «Δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιος θα θέλει να κάνει τις ασκήσεις μαζί μας ή αν απλά θέλει να με βλέπει να βασανίζομαι. Δηλώστε πως σας αρέσει το βίντεο αλλά είτε σας άρεσε είτε όχι, κρατήστε τα σχόλια για εσάς».

Τον τελευταίο χρόνο, η Οσκαρική ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο “Captain Marvel” το οποίο έφερε έσοδα περί το ένα δισεκατομμύριο, στο “Avengers: Endgame” που έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του σινεμά και στο “Just Mercy” που έλαβε σχετικά καλές κριτικές. Μέσα στα επόμενα σχέδιά της είναι φυσικά το “Captain Marvel 2” το οποίο βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και αναμένεται στις 8 Ιουλίου το 2022. Η Μέγκαν ΜακΝτόνελ θα υπογράφει το σενάριο, ωστόσο δεν έχει επιλεχθεί ακόμα σκηνοθέτης καθώς οι Άννα Μποντέν και Ράιαν Φλεκ από την πρώτη ταινία δεν θα επιστρέψουν. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos