H Kέιτ Μπλάνσετ ξεφαντώνει με Sparks

Δημοσίευση: 4 Μαρτίου 2023, 15:30

Η θεά Κέιτ Μπλάνσετ συνεχίζει να μας αρέσει πολύ. 

<a href="/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Η 53χρονη υποψήφια (και σίγουρη νικήτρια, αν μας ρωτάς) για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στο "Tar" του Τοντ Φιλντ, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις ταινίες πρωταγωνιστώντας στο video clip για το νέο τραγούδι των Sparks, "The girl is crying in her latte", με τον ότι να ναι τίτλο, αλλά στο γνώριμο ηλεκτρονικό, ξεφαντωτικό ήχο των Γάλλων αδελφών που ακούστηκαν πολύ την τελευταία τριετία στο ευρύ κοινό μετά την συμμετοχή τους στο "Annette" του Λεός Καράξ, αλλά και το ντοκιμαντέρ "The Sparks Brothers" που σκηνοθέτησε για αυτούς ο Έντγκαρ Ράιτ. 

Και του δίνει και καταλαβαίνει με τρελό χωρό που θυμίζει τις καλύτερες φιγούρες από το "Stop making sense" των Talking Heads, φορώντας ένα έντονο κατακίτρινο κοστούμι - σημαδούρα, από το οποίο δεν μπορείς να ξελολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του. 

Το video clip σκηνοθετούν οι ίδιοι αδερφοί Ρον και Ράσελ Μαέλ, οι οποίοι σχολίασαν εμφανώς ενθουσιασμένοι:

"Όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Κέιτ Μπλάνσετ πέρυσι στην απονομή των Βραβείων Σεζάρ, δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι αυτή την σπουδαία ηθοποιός (και καταπληκτικός άνθρωπος) θα αξιοποιούσε τις ικανότητές της στο κούνημα και στο λίκνισμα στο νέο μας video clip. Να όμως που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Θα το διηγούμαστε για πάντα ότι συμπρωταγωνιστήσαμε σε ένα φιλμ με την Κέιτ Μπλάνσετ!"

Και εμείς θέλουμε: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos