“Goosebumps”: Ο Τζακ Μπλάκ σου καίει κάθε κύτταρο

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2015, 13:34

Πόσο κάψιμο μπορείς να αντέξεις Δευτέρα μεσημέρι;  Το videoclip  του Nerdist και του Τζακ Μπλακ για την ταινία  “Goosebumps” του Ρομπ Λέτερμαν με τίτλο «Bumps Gonna Goose Ya» σε σκηνοθεσία Μπεν Μπεκλερ είναι εδώ να σου  προσφέρει άφθονο γέλιο και κλάμα σε ένα ραπάρισμα φόρο τιμής στη δεκαετία του’90 που θα ζήλευε και ο MC Hammer!

Σε ό,τι αφορά στο σενάριο της ταινίας, ο νεαρός Ζαχ Κούπερ (Ντίλαν Μινετ) έχει μόλις μετακομίσει στο Greendale και για να ξεφύγει από την κατάθλιψη, το ρίχνει στον έρωτα της όμορφης γειτόνισσας Χάνα (Οντέγια Ρας). Όμως απ’ ότι φαίνεται λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Χάνα και συγγραφέα του best seller βιβλίου “Goosebumps” R.L. Stine aka Τζακ Μπλάκ.  Ο τελευταίος φαίνεται να είναι δέσμιος της ίδιας του της φαντασίας και προσπαθεί να προστατεύσει τους αναγνώστες του από τα τέρατα των βιβλίων τους, αλλά ο Ζαχ θα την κάνει την… πατατιά και θα απελευθερώσει τα τέρατα που θα έρθουν να τρομοκρατήσουν ολόκληρη την πόλη.. Και επειδή όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια, τώρα… όλοι μαζί τρέχουν και δε φτάνουν…

Ο Τζακ Μπλακ και η παρέα του από το Nerdist είναι εδώ να σε κάψουν με τις μουσικές και τα χορευτικά τους. Καταναλώστε υπεύθυνα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos