"Westworld": Το επόμενο sci-fi έπος του ΗΒΟ;

Δημοσίευση: 10 Aug 2015, 21:18

Nέα τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να μας καθηλώσει στις θέσεις μας, δείχνει το "Westworld", ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1973, σκηνοθετημένης από τον Μάικλ Κράιτον (συγγραφέα των Jurassic) με πρωταγωνιστές τους Γιούλ Μπρίνερ, Τζέιμς Μπρολίν, Άλαν Οπενχάιμερ.

Αυτή τη φορά, το πρότζεκτ έχει αναλάβει (σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σεναριακή μεταφορά) ο αδερφός του Κρίστοφερ Νόλαν (με την συνδρομή επίσης του Τζέι Τζέι Έιμπρααμς στην παραγωγή), Τζόναθαν (και υπεύθυνος για το τηλεοπτικό «Person Of Interest»), με τους Αντονι Χόπκινς, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Τάντι Νιούτον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Εντ Χάρις, Μπεν Μπαρνς, Τζέφρι Ράιτ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Υπερπαραγωγή δηλαδή για ένα μελλοντολογικό γουέστερν, με το στόρι να αφηγείται όλα όσα συμβαίνουν σε ένα θεματικό πάρκο όπου τα ρομπότ-καουμπόιδες αρχίζουν να επιτίθενται στους επισκέπτες μετά από μια μηχανική βλάβη.

Το teaser αν και μόλις 30 δευτερολέπτων, εξάπτει την φαντασία, ενώ το ΗΒΟ που θα προβάλει την σειρά μέσα στο 2016, την περιγράφει σαν «μια σκοτεινή οδύσσεια για την αυγή της τεχνητής νοημοσύνης και το μέλλον της αμαρτίας».

Την ευκαιρία του, θα την πάρει, το μόνο σίγουρο.

Update 31/7/16: Έχουμε νέο teaser trailer, αλλά και επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. 2 Οκτωβρίου στο HBO.

Update 28/8/16: Το νέο, "ενήλικο", τρέιλερ είναι όσο ιντριγκαδόρικο χρειάζεται και την απόφασή μας την πήραμε: θα το τσεκάρουμε οπωσδήποτε. 

Update 13/9/16: Άλλο ένα τρέιλερ για το Westworld ανέβηκε, το οποίο προσφερει απλόχερα βια, σασπένς και Α.Ι. όργια, ενισχύοντας το hype όσο δεν πάει...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos