"Βerlin, I love you": Yes we do!

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2019, 15:59

Το 2006 αγαπήσαμε το Παρίσι στο «Paris, je t’aime», το 2008 την Νέα Υόρκη στο «New York, I Love You», το 2014 το Ρίο στο «Rio, Eu Te Amo», τώρα έφθασε η στιγμή να αγαπήσουμε το Βερολίνο στην επερχόμενη ταινία «Berlin, I Love You», το τέταρτο δηλαδή μέρος της σειράς ταινιών «Πόλεις της αγάπης». Σε αυτήν την χολιγουντιανή οπτική της γερμανικής πολυπολιτισμικής πρωτεύουσας, εκτός από Γερμανούς ηθοποιούς θα δούμε πολλούς Αμερικανούς και Άγγλους.

<a href="/festival-thessalonikis/festival-thessalonikis-kai-berlinale-timoyn-ton-dimitri-eipidi/64111">Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και Berlinale τιμούν τον Δημήτρη Εϊπίδη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΦεστιβάλ Θεσσαλονίκης και Berlinale τιμούν τον Δημήτρη Εϊπίδη

Ο παραγωγός Emmanuel Benbihy είναι ο εμπνευστής αυτής της σειράς ταινιών, που έχουν ως επίκεντρο κάθε φορά και μια άλλη πόλη, στην οποία βλέπουμε μικρές ιστορίες αγάπης, η καθεμία με διαφορετικό σκηνοθέτη και καστ. Εκτός από το Παρίσι, την Νέα Υόρκη, το Ρίο και πλέον το Βερολίνο, δεν θα σταματήσει ο γύρος του κόσμου εδώ. Αναμένονται και άλλες ταινίες με την Σανγκάη, την Ιερουσαλήμ, την Βενετία στα πιο άμεσα σχέδια, και μελλοντικά στο Δελχί, στην Μασσαλία και την Νέα Ορλεάνη.

Στο Βερολίνο θα δούμε την Keira Knightley και την Helen Mirren, ως κόρη και μάνα αντίστοιχα, με την κόρη να θέλει να βοηθήσει ένα άστεγο παιδί. Σε άλλες ιστορίες θα δούμε τους Mickey Rourke, Luke Wilson, Diego Luna, Jim Sturgess, Ηayden Panettiere, Charlotte LeBon, Dianna Agron και πολλοί ακόμα. 12 σκηνοθέτες θα αναλάβουν τις 10 ιστορίες, ανάμεσα στους οποίους οι Fernando Eimbcke, Dennis Gansel, Massy Tadjedin, Peter Chelsom, Til Schweiger, Justin Franklin, Dani Levy και η Agron. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Claus Clausen και Edda Reiser. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία, αντίθετα από το δυναμικό σκηνικό του Βερολίνου, ακολουθεί 10 ιστορίες συμπάθειας, λύτρωσης και αποδοχής σε ένα πλούσιο μωσαϊκό ζωής και αγάπης.

Και επειδή και εμείς αγαπάμε το Βερολίνο, σας θυμίζουμε ότι το 69ο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 7-17 Φεβρουαρίου 2019, το MOVE IT θα βρεθεί εκεί με την πολυπληθέστερη αποστολή για ελληνικό μέσο και θα σας μεταφέρει για 9η συνεχή χρονιά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες της αγαπημένης μας ευρωπαϊκής πόλης, στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos