"Unhinged": Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στις ΗΠΑ μετά το lockdown

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2020, 03:53

Δεν θα είναι το "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν, η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες όταν ανοίξουν ξανά οι αίθουσες.

<a href="/tainies/land-bad/69466">Land of bad</a>ΣΧΕΤΙΚΑLand of bad

Θα την προλάβει χρονικά η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεό Ράσελ Κρόου, το "Unhinged" του Γερμανού Ντέρεκ Μπόρτε (The Joneses, London Town), το οποίο έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα την 1η Ιουλίου και θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα για το πως θα κινηθεί το κοινό, πολύ περισσότερο καθώς την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα ανοίξουν όλες οι αίθουσες στις ΗΠΑ. 

Πρόκειται για ένα θρίλερ, με τον Ράσελ Κρόου να υποδύεται έναν τρελαμένο οδηγό που χάνει την ψυχραιμία του και ξεσπά σε παρανοϊκή οργή, όταν μια μητέρα (η Κάρεν Πιστόριους από τα Mortal Engines, Cargo) του πατάει (δικαιολογημένα) κόρνα με τον γιο της στο αμάξι μαζί της και από τότε ξεκινά ένας εφιάλτης. 

Στο τρέιλερ ο Κρόου είναι πολύ πειστικός, το σενάριο επιμελείται ο Καρλ Έλσγουορθ (που έχει στο ενεργητικό του τα Red Eye του Ουές Κρέιβεν, Disturbia του Ντι Τζέι Καρούσο και The Last House On The Left του δικού μας Ντένη Ηλιάδη), η ταινία έχει προγραμματισμένη διανομή στην Ελλάδα, μένει να φανεί αν τελικά θα καταλήξει στις αίθουσες. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos