"Τhe trap": Ο Νάιτ Σιαμαλάν δείχνει σε μεγάλη φόρμα

Δημοσίευση: 19 Απριλίου 2024, 17:45

Είτε Βρίσκεται σε καλή κατάσταση είτε σε κακή φόρμα ο Νάιτ Σιαμαλάν, οι ωραίες ιδέες και οι ανατροπές δεν λείπουν από το ρεπερτόριό του. 

<a href="/tainies/knock-cabin/67683">Knock at the cabin</a>ΣΧΕΤΙΚΑKnock at the cabin

Αν και εκεί που είπαμε ότι ξεπέρασε τους σκόπελους των Ηappening, Last Airbender, After Earth και ξεκίνησε να κάνει ξανά "μικρότερες" (The visit, Knock at the cabin και την εξαιρετική σειρά Servant) και μεγαλύτερες (Split, Glass) δουλειές με τη σφραγίδα του, ήταν το "Old" αυτό που ενώ είχε μια πολύ υποσχόμενη ιδέα, τελικά δεν πήγε πουθενά και μας οδήγησε σε ένα μικρό πισωγύρισμα. 

Επιστρέφει με το "The Trap" δίνοντας έναν κόντρα ρόλο στον κάποτε φανταχτερό Τζος Χάρτνετ (Pearl Harbor, Black Dahlia, Penny Dreadfull), έναν ηθοποιό που έφτασε στα 45 του και ακόμα το παλεύει τίμια να τσαλακωθεί, αλλά με (στην πλειοψηφία τους) αδιάφορες επιλογές.

Αν κρίνουμε από το πολύ καλό τρέιλερ, εδώ του δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει μια πολύ σκοτεινή και ημίτρελη πρωταγωνιστική περσόνα, σε ένα ψυχολογικό αιματηρό (όπως το περιμένουμε) θρίλερ από έναν εξπέρ που ευτυχώς δείχνει εδώ να κάνει ένα διάλειμμα από την λατρεία του στο μεταφυσικό. 

Ένας πατέρας παρακολουθεί μια pop συναυλία με την κόρη του στην αγαπημένη της καλλιτέχνιδα και παρατηρεί παντού τριγύρω δεκάδες αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει το στάδιο. Μαθαίνει ότι έχουν έρθει για να στήσουν παγίδα και να συλλάβουν έναν serial killer για τον οποίο έχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στο στάδιο. Και εδώ έρχεται το spoiler του τρέιλερ. Ο δολοφόνος είναι ο ίδιος ο πατέρας.

Για φέρτο! 

Στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 19 Απριλίου 2024, 17:45
Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024, 17:46
Συντάκτης: 
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos