Τrailer για το "BFG": O Σπίλμπεργκ θα μας πει ένα παραμύθι

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2015, 10:56

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η Disney έχουν στόχο να κυριεύσουν το Box Office του επόμενου καλοκαιριού (πρεμιέρα στις 1/6). Η κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου παγκόσμιου παιδικού best seller του Ρόαλντ Νταλ "BFG" (The Big Friedly Giant) είναι αδύνατον να αποτύχει.
Η κλασική ιστορία αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού και της «αρπαγής» της από έναν γίγαντα ο οποίος της δείχνει την μαγική χώρα των γιγάντων που κρύβει πολλούς κινδύνους. Η μικρή Ρούμπι Μπάρνχιλ πρωταγωνιστεί και ο Μαρκ Ράιλανς (πιθανότατα υποψήφιος για Οσκαρ για την «Γέφυρα των Κατασκόπων») θα είναι ο καλός Γίγαντας. Ο Βρετανός Νταλ είναι επίσης ο συγγραφέας των "James and the Giant Peach" (1961), "Charlie and the Chocolate Factory" και "Fantastic Mr Fox" μεταξύ δεκάδων άλλων. Στην πρώτη 3D ταινία στην καριέρα του Σπίλμπεργκ θα παίζουν και οι Μπιλ Χάντερ και Ρεμπέκα Χολ.

 

Update 5/4/16: Νέο, full length τρέιλερ, με την μικρή να μεταφέρεται πλέον στην χώρα των γιγάντων, όπου τα πάντα είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ πιο επικίνδυνα, καθώς μπορεί ο Καλός Γίγαντας να μην τρέφεται με μικρά κορίτσια, οι φίλοι του όμως έχουν μια αδυναμία στο ανθρώπινο κρέας... Χειροποίητα, old school εφέ και σίγουρα συναρπαστική δράση είναι έτοιμος να μας μεταφέρει ο μέγας παραμυθάς Στίβεν Σπίλμπεργκ όπως δείχνει το clip...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos