"Tau": Ο Γκάρι Όλντμαν δίνει πόνο

Δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2018, 15:09

Να που η πρώτη εμφάνιση του Γκάρι Όλντμαν μετά το Όσκαρ για το «Darkest Hour», δεν θα είναι ακριβώς... on screen, αλλά κάτι σε πειραγμένο «Her».

Πρόκειται για το «Tau», ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του παραγωγού David Goyer, σκηνοθέτη και σεναριογράφου της τριλογίας Batman ("Batman Begins", “The Dark Knight Rises" και "Man of Steel") που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου.

Αφορά στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Federico D’Alessandro, ο οποίος έχει διατελέσει animatics supervisor στην Marvel (“Doctor Strange”, “Ant-Man”, “Avengers: Age of Ultron”) σε σενάριο Noga Landau (του τηλεοπτικού The Magicians) και η υπόθεση εξελίσσεται γύρω από την απαγωγή μίας μικρο-απατεώνισσας της Julia (η Μάικα Μονρό από το «It follows») από έναν επικίνδυνο επιστήμονα (Εντ Σκρέιν, ο Daario Naharis στο GOT) που την χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωο σε ένα τρελό πείραμα. Το μόνο εμπόδιό της προς την φυγή και την απελευθέρωσή της είναι o Tau (Γκάρι Όλντμαν), ένα ρομπότ με ανώτερη τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο έχει κατασκεύασε ο απαγωγέας της. Η Julia πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τoυ Tau, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ώστε να αποφύγει τον βέβαιο θάνατο.

Το Hercules Film Fund που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση χρηματοδότησε την ταινία μαζί με την Waypoint Entertainment του Ken Kao, ενώ η Rhea Films των Terry Dougas και Jean Luc De Fanti έκανε την παραγωγή μαζί με την Addictive Pictures και τον Kevin Turen.

Στην φωτό οι Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, Τέρυ Ντούγκας, Μάικα Μονρό.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2018, 15:09
Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2018, 15:09
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos