"Talk to me": Το hype horror της χρονιάς?

Δημοσίευση: 20 Απριλίου 2023, 18:58

Κάθε χρόνο στο φεστιβάλ του Sundance θα υπάρξει ένα θρίλερ τρόμου που θα δημιουργήσει συζητήσεις, θα γίνει trending topic, θα ακολουθήσουν προβολές του σε επόμενα κινηματογραφικά φεστιβάλ (και στις Νύχτες τον Σεπτέμβριο αν ενδιάμεσα δεν το φέρει η ελληνική εταιρεία διανομής που έχει αποκτήσει τα δικαιώματά του) και γενικώς θα κάνει έναν μίνι χαμό.

Το «Talk to me» προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ Βερολίνου που ακολούθησε χρονικά (εκεί το είδαμε και εμείς) και το σκηνοθετούν οι Ελληνο-Αυστραλοί αδερφοί Φιλίππου.

Στην ταινία μια παρέα εφήβων μαζεύονται και παίζουν ένα παιχνίδι, χρησιμοποιώντας ένα ταριχευμένο χέρι το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τα πνεύματα των νεκρών. Ο κανόνας απαιτεί από τον κάθε χρήστη να μπορεί να μείνει μόνο για 90 δευτερόλεπτα σε αυτή την κατάσταση, διαφορετικά το πνεύμα που τον καταλαμβάνει, θα παραμείνει στο σώμα του.

Μια ιδέα από coming-of-age, άφθονος τρόμος ψυχολογικός και οπτικός/φυσικός, κάποιες αναπάντεχες εκπλήξεις, στην παραγωγή η «θαυματουργή» Α24, όλα καλά σε γενικές γραμμές, αναμένουμε πότε θα το αποφασίσει η εταιρεία διανομής να το βγάλει στις αίθουσες.

Πάρτε μια πρώτη ιδέα με το τρέιλερ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos