Stranger Things season 3: Χορταστικό τρέιλερ!

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2018, 11:44

«Ahoy! Something is coming… to Hawkins!»

<a href="/multimedia-video-clip/havales-apo-ta-gyrismata-tis-4is-sezon-stranger-things/67100">Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Ξεκίνησε η προωθητική καμπάνια για την 3η σεζόν του «Stranger Things», ομολογουμένως με κάπως αφαιρετικό προσανατολισμό.

Και αυτό διότι το πρώτο teaser διάρκειας 90 λεπτών μοιάζει με ένα διαφημιστικό του Starcourt Mall, ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο εργάζεται ο Στιβ (στην πρώτη φωτό , στο παγωτατζίδικο μαζί με έναν νέο χαρακτήρα, την Ρόμπιν, που θα υποδύεται η Μάγια Χοκ, κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ...

Εξωγήινη απειλή καμία προς το παρόν, αλλά οι αναφορές στα 80s, άφθονες: από το Born in the USA του Μπρους Σπρίνγκστιν, μέχρι το "Κυνήγι του κόκκινου Οκτώβρη". 'Eχουμε πολλά να δούμε ακόμη μέχρι το καλοκαίρι του 2019...

Update 10/12/18: Νέο teaser που αποκαλύπτει τους τίτλους των επεισοδίων.

Update 20/3/19: Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Τα σχολεία έκλεισαν, οι πισίνες άνοιξαν. Καλώς ήρθατε στο καλοκαίρι του ’85 στο Χόκινς. Επίσημο τρέιλερ! Η 3η σεζόν έρχεται στις 4 Ιουλίου.

Update 21/5/19: Νέο τρέιλερ, με τον Μπίλι Χάργκροουβ στον ρόλο του ναυαγοσώστη και τις μεσήλικες κυρίες να τον τσεκάρουν. Καλοκαίρι, πισίνα, πάθη. 

Update 21/6/19: Τελικό και χορταστικό τρέιλερ! 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos