"Possessor": Το βασίλειο του σωματικού τρόμου πάει σόι

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2020, 14:15

Αν έχουμε να δούμε νέα ταινία του David Cronenberg, του βετεράνου καναδού σκηνοθέτη-εξπέρ στον σωματικό τρόμο, από το 2014 και το Maps to the Stars, δεν μας αφήνει παραπονεμένους ο γιος του, ο Brandon Cronenberg, ο οποίος επιστρέφει με νέα ταινία.

Και εκείνος είχε χρόνια να κάνει ταινία, συγκεκριμένα από το 2012 και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, το Antiviral, που προβλήθηκε στο Ένα Κάποιο Βλέμμα στις Κάννες. Η εταιρεία Neon που έχει τα δικαιώματα της ταινίας για τις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του ταινίας, το Possessor, που έκανε την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο στο Sundance.

Σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές από το Sundance, πρόκειται για ένα sci-fi ερωτικό θρίλερ που μόνο ένας Cronenberg θα μπορούσε να σκηνοθετήσει. Και εδώ, όπως και στις ταινίες του πατέρα του, κυριαρχεί ο σωματικός τρόμος.

Μια πράκτορας (Andrea Riseborough) εργάζεται για μια εταιρεία που χρησιμοποιεί τεχνολογία εμφυτευμάτων εγκεφάλου για να κυριαρχήσει στα σώματα άλλων ανθρώπων ώστε εκείνοι να διαπράξουν δολοφονίες. Εκείνη χάνει σιγά σιγά τον έλεγχο του μυαλού της όταν μπαίνει σε ένα νέο σώμα (Christopher Abbott).

Λέγεται πως είναι η πιο βίαιη και τρομακτική ταινία που έχει προβληθεί στο Sundance.

Στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες, πριν βγει σε VOD.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos