"Paranormal Activity: The Marked Ones"

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2013, 22:58

Το πρώτο "Paranormal activity" μας άρεσε, το δεύτερο κατάφερε οριακά να μην μας κάνει να χασμουρηθούμε, το 3ο και το 4ο καλύτερα να μην είχαν γυριστεί, τσάμπα the drinks...

O σεναριογράφος όμως των τριών τελευταίων και του παραγνωρισμένου "Disturbia", αλλά και σκηνοθέτης του προ τριετίας "Burning Palms", Κρίστοφερ Λάντον, δεν εννοεί να πτοηθεί.

Επιστρέφει με το "Paranormal Activity: The marked ones", κάτι σαν latino spin off του Paranormal Activity αυτή την φορά, όπως καταφέρνουμε να διαπιστώσουμε από το όχι και τόσο κακό τρέιλερ που εξιστορεί τον δαιμονισμό του πρωταγωνιστή από ένα πνεύμα στο σπίτι μιας νεκρής ηλικιωμένης, σε λατινικό γκέτο του Λος Άντζελες.

Μόνο που δείχνει αρκετά "φορτωμένο" από αναφορές σε σχετικές (ή όχι και τόσο) ταινίες του είδους, όπως π.χ. VHS, The last exorcism, Chronicle, Falling skies, REC και αρκετές άλλες. Ίσως και να προκύψει κάτι ενδιαφέρον.

Θα του δώσουμε την ευκαιρία που του αναλογεί. Εσείς;

 

Update 18/12/13: Αρκετά καλό είναι και το δεύτερο ψευτο-τρέιλερ, που δανείστηκε και μετασχημάτισε την ιδέα από το διαφημιστικό της μπύρας Carlsberg δείχνοντας (και καλά) όλους τους θεατές της 13ης προβολής της ταινίας, να έχουν δαιμονιστεί ομαδικά, εκτός από ένα ζευγάρι που προσπαθεί να βγει από τον κινηματογράφο, αλλά...

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos