"Only God forgives": Ο Ράιν Γκόσλινγκ παίζει ξύλο

Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2013, 21:22

Oνειρικό τρέιλερ με τους εφιάλτες του Ντέιβιντ Λιντς έτοιμους να ξεπεταχτούν σε κάθε καρέ, αριστουργηματικά φωτογραφημένα travelling της κάμερας με την βία να υποφόσκει, υποβλητική μουσική να ντύνει βάναυσες εκρήξεις...

Όπως όλα δείχνουν, μετά το "Drive" έχουν πολλά ακόμη να δουν τα μάτια μας από τον μάστορα του στυλιζαρίσματος, Ρεφν, αυτή την φορά στο "Only God forgives".

Με την classic ατάραχη περσόνα του Γκόσλινγκ και την σχεδόν μεταλλαγμένη εμφάνιση της Σκοτ Τόμας, οι εκπλήξεις αναμένονται πολλές και οι ανατροπές -από το ξύλο:P- πολλές και πολύ βίαιες.

Ειδικά η Κριστίν Σκοτ Τόμας δείχνει απίθανα υστερική και σαρωτικά "Λιντσεϊκή" και στο δεύτερο τρέιλερ (που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου και) που είναι αρκετά πιο επεξηγηματικό, αν και στα σημεία λιγότερο επικό. 

Δεν περομένουμε τίποτε λιγότερο από ένα αιματοβαμμένο έπος βίας από τον ιδαίτερο Δανό δημιουργό, που να συνοδεύεται από εξαιρετικό στυλ.

Α.Κ.

 

 

Update 15/6/13: Δεν ξέρουμε πως θα είναι τελικά το φιλμ του Ρεφν, αλλά κάθε τρέιλερ είναι από μόνο του μια υπέροχη, ονειρική εμπειρία. Έτσι και το νέο τρέιλερ για το "Only God forgives", με τον Ράιαν Γκόσλινγκ αυτή την φορά εκτός από τις γροθιές να τραβάει και περίστροφο και την αναμονή να μεγαλώνει, έστω και αν οι κριτικές από την αλλοδαπή είναι διφορούμενες. Αυτό είναι κάτι που μας εξιτάρει περισσότερο...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos