Ο "Πρίγκηπας της Ζαμούντα" επιστρέφει

Δημοσίευση: 22 Δεκ. 2020, 21:18

"What are you doing back here Hotel Rwanda?"

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Οι κουρείς στο μπαρμπέρικο του Κουίνς υποδέχονται τον Πρίγκηπα Ακίμ και τον Σέμι στο νέο τους ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Ο «Πρίγκηπας της Ζαμούντα» επιστρέφει 32 χρόνια μετά τα το πρώτο φιλμ και την μεγάλη εμπορική επιτυχία που κατέγραψε.

Έντι Μέρφι και Αρσένιο Χολ θα συνεχίσουν τις περιπέτειες του Πρίγκιπα Ακίμ και του ακόλουθού του που εγκαταλείπουν το βασίλειο της Ζαμούντα για τις ΗΠΑ. Και από τις φωτό και οι δύο δείχνουν σχεδόν ίδιοι!

Στο καστ επίσης ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς θα υποδυθεί ξανά τον βασιλιά της φανταστικής χώρας Ζαμούντα, που μαθαίνει ότι έχει ένα γιο που αγνοούσε και στέλνει τον Ακίμ για να τον ανακαλύψει, ο Ζερμέν Φάουλερ θα υποδυθεί τον γιο, η Λέσλι Τζόουνς τη μητέρα του και ο Γουέσλι Σνάιπς τον στρατηγό Ίζι, αρχηγό ενός γειτονικού κράτους της Ζαμούντα.

Το «Coming 2 America» θα σκηνοθετήσει ο Γκρεγκ Μπρούερ που σκηνοθέτησε το μεγάλο περυσινό hit του Έντι Μέρφι για το Netflix, «Dolemite is my name» (αλλά και το Hustle & Flow)  και αναμένεται να πραγματοποιήσιε την πρεμιέρα του online από την συχνότητα του Amazon Prime στις 5 Μαρτίου σε σενάριο Κένια Μπάρις (Blackish, Shaft, The witches).

Update: Το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα από το Amazon Prime, με τον Βασιλια Ακίμ να βρίσκει τον γιό του (o Zερμέιν Φάουλερ που είδαμε στο τηλεοπτικό Crashing και θα δούμε προσεχώς στο Judas and the Black Messiah) στις ΗΠΑ και να το φέρνει μαζί του στην Ζαμούντα, ώστε να τον προετοιμάσει για να τον διαδεχθεί στον θρόνο. Έτσι, η δράση εξελίσσεται εκεί και όχι στις ΗΠΑ όπως έγινε στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης ταινίας. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos