Ο Κέβιν Μπέικον και το σπίτι του τρόμου

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2020, 15:43

Ο Κέβιν Μπέικον επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, 4 χρόνια μετά το Patriots Day και τις ενδιάμεσες τηλεοπτικές περιπλανήσεις του στο μέτριο "I love Dick" και το κάλλιστο "City on a hill".

<a href="/nea/city-hill-season-1-deihnei-ta-prosonta-toy/62424">"City on a hill" season 1: Δείχνει τα προσόντα του </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"City on a hill" season 1: Δείχνει τα προσόντα του

Θα συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Κεπ (μετά το "Stir of echoes" το 1999) σε άλλο ένα θρίλερ τρόμου, το "You should have left", με συμπρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ σε παραγωγή της Blumhouse. 

H ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Γερμανού συγγραφέα Nτάνιελ Κέλμαν, ενώ ο Κεπ (Secret Window, Premium Rush και δυστυχώς Mortdecai) θα αναλάβει και την σεναριακή μεταφορά, γεγονός ελπιδοφόρο: μη ξεχνάμε ότι έχει γράψει τα σενάρια στα Carlito's Way, Jurassic Park, Snake Eyes, Panic Room, το πρώτο Mission Impossible και πολλά άλλα).

Στην υπόθεση, ένας επιτυχημένος μεσήλικας συγγραφέας αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί με τη νεαρή γυναίκα του και την κόρη τους σε ένα σπίτι στις Άλπεις, προκειμένου να βρει έμπνευση για το sequel του best seller βιβλίου του. Δεν πρόκειται για ένα απλό σπίτι όμως. Εκτός και αν φαντάζεται τα περισσότερα από όσα θα δείτε στο πειστικό τρέιλερ. Η ταινία αναμένεται 19 Ιουνίου στις αμερικανικές αίθουσες, στον 62χρονο σταρ ταιριάζουν τα θρίλερ (Death Sentence, Hollow Man, Trapped, Stir Of Echoes), αναμένουμε.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos