Ο George R.R. Martin επιστρέφει με γουέστερν

Δημοσίευση: 23 Δεκ. 2021, 15:36

Ο George R.R. Martin δεν φημίζεται για τους γρήγορους ρυθμούς γραψίματός του, αν θυμηθούμε το Game of Thrones, ωστόσο ετοιμάζει μια νέα δουλειά καθώς ετοιμάζεται να μεταφέρει το western επιστημονικής φαντασίας του 1987, Night of the Cooters, του Howard Waldrop. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Vincent D' Onofrio και μόλις ήρθε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, το οποίο μας προετοιμάζει για κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ δυνατό.

Το Night of the Cooters μας μεταφέρει στο Τέξας γύρω στα 1800, στο οποίο όμως έρχονται κάποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες «από εκεί ψηλά». Οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούν να δουν τι στο καλό γίνεται στην πόλη τους. Το σενάριο της ταινίας είναι του Joe Lansdale και η μουσική του Ramin Djwadi. Η ταινία συνδυάζει live-action περιεχόμενο με animation, κάτι που δεν γίνεται βέβαια πρώτη φορά αλλά είναι μια ωραία ιδέα.

Ο CEO της Trioscope, L.C. Crowley σε δήλωσή του ανέφερε «Εδώ στην Trioscope δημιουργούμε ένα υβρίδιο κινουμένων σχεδίων με live-action που συνδυάζει το καλύτερο και από τα δύο είδη. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι η μοναδική μας προσέγγιση μεταφέρει τον θεατή σε ένα δραματικά νέο κόσμο -σε έναν που δίνει έμφαση στις ερμηνείες των ηθοποιών και στους χαρακτήρες. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους οραματιστές G.R.R. Martin και Vincent D’ Onofrio που μεταφέρουν την άγρια φαντασία του στην ζωή». Ο D’ Onofrio θα υποδύεται τον Σερίφη Lindley και θα παίζουν ακόμα οι Hopper Penn, Harrison Page, Martin Sensmeier, Elias Gallegos, Luce Rains και Darius Eteeyan.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει αλλά σύμφωνα με τον Martin θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos