Mission impossible: Rogue nation - Nέο γαμάτο τρέιλερ

Δημοσίευση: 22 Μαρτίου 2015, 19:04

Tά'σπασε ο Τομ Κρουζ σε αυτό το πρώτο τρέιλερ από το νέο Mission Impossible.

Σχεδόν πριν δύο χρόνια σας είχαμε ενημερώσει για το 5ο φιλμ του πολύ επιτυχημένου franchise περιπετειών με ήρωα τον Ίθαν Χαντ, αυτή την φορά με σκηνοθέτη τον Κρίστοφερ ΜακΚουάρι του "Jack Reacher". 

Το τρέιλερ μπορεί να μην αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα για την βασική πλοκή, πέραν του ότι οι ήρωές μας (με φρέσκια γυναικεία ενίσχυση) ετοιμάζονται για την πιο δύσκολη ίσως αποστολή της καριέρας τους, είναι όμως συναρπαστικό, οι κασκάντες του δείχνουν εξωπραγματικές, ενώ εκτός από την έκπληξη της άγνωστης Ρεμπέκα Φέργκιουσον στον ρόλο της female action figure, το υπόλοιπο καστ της ταινίας προδιαθέτει για τρελά γούστα: Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντγουιν, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς, Σον Χάρις. 

Ημερομηνία εξόδου: Aναβλήθηκε για 27 Αυγούστου. Παραμένει ιδανική επιλογή για θερινό.

Update 5/6/15: Δεύτερο τρέιλερ, αρκετά αναλυτικότερο σχετικά με το τι παίζει. Η πλοκή θέλει τον Ιθαν Χαντ μαζί με τους υπόλοιπους σε μία αποστολή για να εξολοθρεύσουν Το Συνδικάτο - μία ομάδα πρακτόρων το ίδιο καλά εκπαιδευμένοι με αυτούς , οι οποίοι όμως δρουν με τους... απέναντι. Τρομερά εντυπωσιακό και αδρεναλινάτο και αυτό, με Ζέπελιν στο σάουντρακ και τον Τομ Κρουζ να βουτά σδε μια δεξαμενή νερού κρατώντας την ανάσα του για... πάντα!

Update 23/6/15: Δύσκολα θα μπορούσαν να στήσουν τρέιλερ με περισσότερη αδρεναλίνη και ασταμάτητη δράση, οι παραγωγοί του φιλμ που εδώ ναι μεν αναμασούν όσα έχουμε δει στα δύο προηγούμενα,αλλά προσθέτουν και κάποιες extended σκηνές που μας στέλνουν αδιάβαστους και υπερτερούν έναντι όπιας (και είναι αρκετές) προσπάθειας/απόπειρας χιούμορ με ατάκες μεταξύ των πρωταγωνιστών. Κοινώς, σαν να σου λένε "θα προσπαθήσουμε να σου το κάνουμε ευχάριστο το αμπαλάζ, αλλά να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα βρίσκεσαι στην τσίτα συνεχώς...". Κανένα πρόβλημα

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos