"Mission Impossible 7": Τρέιλερ που σε αφήνει με ανοικτό το στόμα

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2022, 18:25

Aπό πολλές μίνι περιπέτειες, αλλά και αναβολές με τον covd σε εξέλιξη, πέρασαν τα γυρίσματα του 7ου Mission Impossible. 

<a href="/nea/o-tom-kroyz-sti-nea-tainia-toy-alehantro-iniaritoy/69490">O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Μέχρι και ειδικό, απομονωμένο χωριό, χρειάστηκε να κατασκευάσει ο Τομ Κρουζ (που είναι και ο παραγωγός του φιλμ) για να συνεχιστούν ομαλά και απρόσκοπτα τα γυρίσματα της ταινίας. 

Τελικά όλα πήραν τον δρόμο τους, η ταινία χωρίτηκε σε δύο μέρη, άρα θα δούμε το Νο 7 το 2023 και το Νο 8 μέσα στο 2024. Το πρώτο θα λέγεται Μission Impossible: Dead Reckoning, σκηνοθετεί ξανά ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και στο καστ εκτός του Τομ Κρουζ, θα δούμε επίσης τους  Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Εσάι Μοράλες, Ρομπ Ντιλέινι, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις. 

Περισσότερα για την υπόθεση δεν έγιναν γνωστά, ούτε η εταιρεία διανομής μας διαφώτισε πάνω σε αυτό, το τρέιλερ πάντως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και ειδικά το κασκαντεριλίκι του τελευταίου πλάνου κόβει την ανάσα.

Update: Φοβερά πράγματα συμβαίνουν. Νέο τρέιλερ για το "Mission Impossible: Dead Reconing Part I" που αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι (12 Ιουλίου 2023), με τον Τομ Κρουζ να το παρουσιάζει. Αλλά. ΠΩΣ ΟΜΩΣ. 

Καθισμένος χύμα πάνω σε ένα αεροπλάνο που βρίσκεται εν πτήσει, όχι στην θέση του οδηγού (ή συνοδηγού), αλλά έξω από αυτή να κρεμιέται κρατώντας ένα υποστύλιο για να μην πέσει, με φοβερή άνεση λες και βρίσκεται στην πολυθρόνα του σπιτιού του. 

Δηλαδή, πραγματικά, ΤΙ ΦΑΣΗ. 

Update: Μια από τα ίδια και στο δεύτερο τρέιλερ, με τον Τομ Κρουζ να ρισκάρει τη ζωή του. Μπορεί και κυριολεκτικά σε κάποιες σκηνές. 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos