"Κajillionaire": Η Μιράντα Τζουλάι επιστρέφει. ΝΑΙ

Δημοσίευση: 28 Aug 2020, 15:19

To φθινοπωρινό κινηματογραφικό τοπίο μπορεί φέτος να μοιάζει φτωχό λόγω της πανδημίας, όμως υπάρχει ένα indie διαμάντι που περιμένουμε με αγωνία.

Ο λόγος για το «Kajillionare», την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Μιράντα Τζουλάι («The Future», «Me and You and Everyone We Know»), η οποία έχει ήδη αποκτήσει θετικό buzz μετά την προβολή της στο φετινό Sundance.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινία, το «Kajillionare» διηγείται την ιστορία δύο μικρο-απατεώνων, της Theresa (Ντέμπρα Γουίνκερ) και του Robert (Ρίτσαρντ Τζένκινς), οι οποίοι έχουν περάσει 26 χρόνια εκπαιδεύοντας την κόρη τους Old Dolio (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ) στις τεχνικές της απάτης. Κατά τη διάρκειας μιας «επιχείρησής τους», γοητεύουν μια άγνωστη κοπέλα (Τζίνα Ροντρίγκεζ) και την καλούν να συμμετέχει στο επόμενο σχέδιό τους, γεγονός που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για μια μίξη μεταξύ του «Shoplifters» και του «Parasite», στην οποία ξεχωρίζει η ερμηνεία της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ («Westworld»), ενώ από το trailer είναι εμφανές ότι η Μιράντα Τζουλάι υιοθετεί για μια ακόμη φορά το γνωστό, quirky ύφος που μας έκανε να την αγαπήσουμε στο υπέροχο «Me and You and Everyone Else We Know».

Στις αίθουσες αναμένεται 18 Σεπτεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos