"A journal for Jordan": Ο Ντενζέλ πίσω από την κάμερα

Δημοσίευση: 16 Aug 2021, 13:23

O Nτενζέλ Ουάσινγκτον επιστρέφει σκηνοθετικά για 4η φορά στην καριέρα του, μετά το οσκαρικό «Fences», αλλά και τα Αntwone Fischer & The Great Debaters, αυτή την φορά με το «Α journal for Jordan» που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Λοχία Τσαρλς Μονρό Κινγκ και την βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφο Ντέινα Κένεντι και τα γράμματα του πρώτου προς τον νεογέννητο γιο του, από το μέτωπο στο Ιράκ.

<a href="/nea/o-spaik-li-tha-kanei-remake-high-and-low-toy-akira-koyrosava/69403">Ο Σπάικ Λι θα κάνει remake το «High and Low» του Ακίρα Κουροσάβα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σπάικ Λι θα κάνει remake το «High and Low» του Ακίρα Κουροσάβα

Τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει για τον πρωταγωνιστή του, Μάικλ Μπι Τζόρνταν, που μοιάζει να βρίσκει ρόλους με το (εντυπωσιακό ομολογουμένως) παρουσιαατικό του και να καλύπτει την ανάγκη για μαύρους σταρ στην χολλιγουντιανή σκηνή. Διότι ερμηνευτικά, μοιάζει συνεχώς πιο ξύλινος και από κούτσουρο κέδρου.

Το τρέιλερ επίσης δείχνει ο ορισμός του γλυκερού, οσκαρικά ετοιμασμένου κατά παραγγελία κατασκευάσματος, ευχόμαστε να διαψευστούμε και τελικά να συγκινηθούμε.

Στο σενάριο συναντάμε τους Βέρτζιλ Ουίλλιαμς (Mudbound, Criminal minds) και Τζον Μπέρναμ Σβαρτζ (The wizard of lies), ενώ αναμένεται στις πρώτες αμερικανικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos