"Ηypnotic": Ο Μπεν Άφλεκ και το νέο gone girl του

Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2023, 11:48

Δέκα χρόνια μεσολάβησαν από το "Machete kills" και εννέα από το "Sin City: A dame to kill for" για τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. 

<a href="/tainies/hypnotic/68193">Hypnotic</a>ΣΧΕΤΙΚΑHypnotic

Όλο αυτό το διάστημα ο αγαπημένος μερακλής Αμερικανο-Μεξικάνος δημιουργός σκηνοθέτησε το εντυπωσιακό, αλλά αποτυχημένο "Alita Battle Angel" και τα "Red 111" & "We can be heroes" που δεν είδε ποτέ κανένας. Και επίσης κάποια επεισόδια από διάφορες σειρές (ένα Μandalorian, τρία The book of Bobba Fet και το δικό του From dusk till dawn, μεταξύ άλλων).

Τώρα επιστρέφει με το "Hypnotic" (το οποίο όπως δήλωσε ήθελε να το σκηνοθετήσει εδώ και δύο δεκαετίες), όπου ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί ως ντετέκτιβ που προσπαθεί να διελευκάνει μια σειρά από εγκλήματα που δεν εξηγούνται με συμβατικούς όρους και που συνδέονται μυστηριωδώς με την εξαφανισμένη κόρη του. Με τη βοήθεια ενός προικισμένου μέντιουμ, θα αντιμετωπίσει έναν ψυχάκια που καταφέρνει να υπνωτίζει όσους βρίσκονται τριγύρω του και να τους δημιουργεί μια επίπλαστη πραγματικότητα, ώστε να καταφέρνει και να πετυχαίνει τους σκοπούς του. 

Στο καστ επίσης οι Άλις Μπράγλα, Ουίλλιαμ Φίχτνερ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τζεφ Φέιχι. 

Το Hypnotic βρίσκεται στο post production εδώ και δύο χρόνια, για οικονομικές δυσκολίες παραγωγής που οξύνθηκαν με την πανδημία, ενώ και η διαμόρφωση του τελικού σεναρίου συνάντησε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Όλα αυτά δεν δημιουργούν αισιοδοξία, το τρέιλερ πάντως δείχνει μια ιντριγκαδόρικη ιστορία και μια αρκετά φροντισμένη μπιμουβιά, η παρουσία του Μπεν Άφλεκ στον κεντρικό ρόλο θα μπορούσε να λείπει βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Στις αίθουσες αναμένεται 12 Μαϊου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos