"I smile back": Η Σάρα Σίλβερμαν δεν είναι πλέον αστεία

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2015, 12:46

Η Σάρα Σίλβερμαν είναι μια "ατρόμητη" stand up κωμικός που δεν φοβάται την λογοκρισία και έχει διακριθεί στην καριέρα της ακριβώς για την οξύτητα του χιούμορ που διαθέτει και την δηκτικότητα του αυτοσχεδιασμού της. 

Αρκετοί θα την προσέχετε στο φετινό τηλεοπτικό "Masters of sex" (και στα A million ways to die in the West, School of rock κλπ), ενώ το όνομά της το έφτιαξε (και βραβεύτηκε με Emmy) για την δική της τηλεοπτική σειρά "The Sarah Silverman program".

Τίποτα δεν προδιέθετε όμως για το "I smile back" κάποιου Άνταμ Σάλκι. Εκεί εντυπωσίασε αρχικά το κοινό του Sundance στις αρχές τιης χρονιάς και τώρα αυτό του Τορόντο, όπου υποδύεται μια καλλιεργημένη και ελκυστική, αφοσιωμένη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον "τέλειο άντρα" (Τζος Τσαρλς), που όμως στην ουσία ζει διπλή ζωή καθώς είναι επιρρεπής σε ναρκωτικές ουσίες, αλλά και σχέσεις της μίας βραδιάς. Ώσπου κάποια στιγμή μετά από ένα τραγικό συμβάν θα αναγκαστεί να πιεστεί για να καταφέρει να ισορροπήσει και να μην κατρακυλήσει εντελώς. 

Το τρέιλερ φανερώνει -αν μη τι άλλο- ένα έντονο ψυχολογικό δράμα, με την σκηνοθεσία να υπερτονίζει (με συνεχόμενα close ups) την δραματική αλλαγή στην περσόνα της 45χρονης ηθοποιού, το μεγάλο δηλαδή ατού του φιλμ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos