"Her smell": Kαθηλωτική Ελίζαμπεθ Μος

Δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2018, 16:31

Η πολυαγαπημένη Elizabeth Moss (“The Handmaid’s Tale,” “Mad Men”) αναμένεται να κερδίσει άλλο ένα βραβείο Emmy φέτος για την ερμηνεία της στο “The Handmaid’s Tale”.

Παρ’όλα αυτά, η ατζέντα της είναι γεμάτη με πρότζεκτ όπως τα “The Old Man and the Gun” του Peter Lowery, και άλλα. Είμαστε εδώ όμως για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για ένα από αυτά τα πρότζεκτ, το οποίο απέκτησε και teaser trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Αναφερόμαστε στη δεύτερη συνεργασία της με τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Alex Ross Perry για την νέα ταινία του “Her Smell,” η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο. Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί το 2015 στο “Queen of Earth,” με την Moss να υποδύεται μία γυναίκα που δεν έχει σώας τας φρένας. Όμως στο “Her Smell” η Moss θα υποδύεται έναν ακόμα πιο... παλαβό χαρακτήρα!

Η Elizabeth Moss θα υποδύεται την Becky Something, μία μουσικό που εξ’αιτίας του εθισμού της και των καταχρήσεών της, αποκτά πολλά και διάφορα προβλήματα με την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τα μέλη της μπάντας της. Η Becky βρίσκει την πνευματική της αφύπνιση όταν γίνεται η μέντορας μίας up-and-coming γυναικείας μπάντας ονόματι “Akergirls,” αλλά η πίεση που δέχεται μεγαλώνει ραγδαία αφού παρακολουθεί ένα πρώην μέλος της μπάντας της να γίνεται διάσημο, ενώ η δική της καριέρα παίρνει την κάτω βόλτα.

Μπορεί ο Perry να έκανε μία μικρή παράκαμψη με το φετινό “Christopher Robin” (για το οποίο έγραψε το σενάριο), αλλά απ’ό,τι φαίνεται επιστρέφει δυναμικά στα γνωστά του κόλπα στο “Her Smell.” Όπως θα δείτε και από το μικρό κλιπ παρακάτω, βλέπουμε μία μανιακή Moss, την οποία δεν χορταίνουμε να παρακολουθούμε, ιδίως στα πολύ κοντινά πλάνα κατά τα οποία είναι ικανή να αιχμαλωτίζει την συναισθηματική ένταση. Ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της, βρίσκουμε τους Cara Delevingne, Dan Stevens και Agyness Deyn και στην ομάδα παραγωγής την ελληνική Faliro House.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos