«A Haunting in Venice»: Πουαρό και φαντάσματα

Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2023, 15:14

Ο Ηρακλής Πουαρό του Κένεθ Μπράνα επιστρέφει για 3η φορά μετά το «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» και το περσινό «Έγκλημα στον Νείλο», αμφότερα με ιδιαίτερα ικανοποιητική πορεία εισπρακτικά και με δεδομένη την πρόθεση των παραγωγών για ένα κινηματογραφικό «Άγκαθα Κρίστι – Verrse»

<a href="/tainies/haunting-venice/68721">A haunting in Venice</a>ΣΧΕΤΙΚΑA haunting in Venice

Αυτή την φορά μεταφερόμαστε από τα κοσμοπολίτικα μυστήρια στον γοτθικό τρόμο με την μεταφορά του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι «A Haunting in Venice».

Ο Πουαρό βρίσκεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι σε ένα ατμοσφαιρικό παλάτι της Βενετίας, το οποίο αποδεικνύεται ένα ορφανοτροφείο με πολλά και ανατριχιαστικά μυστικά. Μια μητέρα που ψάχνει για ένα χαμένο παιδί πιστεύει ότι μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω ενός μέντιουμ και κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς αρχίζουν οι «ομορφιές».

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Εννοείται ότι καστ είναι ελκυστικό (αν και σαφώς λιγόετρο φανταχτερό από τα προηγούμενα δύο φιλμ), ξεχωρίσαμε (εκτός του Μπράνα) την Μισέλ Γέο (με το Όσκαρ στο χάρι), την Καμίλ Κοτίν, τον Τζέιμι Ντόρναν, την Τίνα Φέι, την Κέλι Ράιλι, τον Ρικάρντο Σκαμάρτσιο.

Το «A Haunting in Venice» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ: 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos