H αληθινή ιστορία για τις τελευταίες ημέρες του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Δημοσίευση: 9 Aug 2020, 13:51

"Αυτό που έχει σημασία, είναι οι άλλοι. Αυτό είναι το νόημα της ζωής" -Robin Williams

Ο χαμός του Robin Williams στα 63 συγκλόνισε τον κόσμο. Πώς μπορεί, ένας από τους πιο αστείους, πιο χαρούμενους ανθρώπους του κόσμου να επιλέξει την αυτοκτονία ως τελευταία έξοδο; Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, "Robin's Wish", θα μας δείξει οτι ο θάνατος του δεν ήταν τόσο ασυνάρτητος όσο αρχικά φάνηκε.

Στο τρέιλερ που θα δείτε για την "Ευχή του Ρόμπιν", φαίνεται το ντοκιμαντέρ να εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του Robin Williams αλλά και τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγική απόφαση της αυτοκτονίας. Όσο οι φυλλάδες κερδοσκοπούσαν με θεωρίες γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του, η αλήθεια είναι πως ο Williams πάλευε με μία εξαντλητική νόσο που καταρράκωνε το μυαλό του με τρόπους που κανένας μπορούσε να κατανοήσει εκείνη τη στιγμή. Ήταν η ίδια διάνοιά του που μας έκανε να τον ερωτευτούμε, που έκρυψε βαθιά τα  βασανιστικά συμπτώματα της ασθένειας. Τόσο καλά που ο χαμός του φανηκε αναίτιος και σοκαριστικός για όλο τον κόσμο.

<a href="/nea/kante-biopic-gia-ton-rompin-oyiliams-me-ayton-protagonisti/65302">"Κάντε biopic για τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, με αυτόν πρωταγωνιστή!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Κάντε biopic για τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, με αυτόν πρωταγωνιστή!"



Το φιλμ περιέχει υλικό με τον Robin Williams όμως μιλούν για τον ηθοποιό σε συνεντεύξεις φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, ανάμεσά τους η χήρα του Susan Schneider Williams και οι Shawn Levy, John R. Montgomery, Rick Overton, και David E. Kelly.

Το "Robin’s Wish” θα είναι διαθέσιμο σε Video On Demand από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η σύνοψη: Το Robin’s Wish λέει την αληθινή ιστορία για τις τελευταίες μέρες του ηθοποιού Robin Williams. Για πρώτη φορά, η παρουσιάζεται με λεπτομέρεια η πάλη του Robin με την θανατηφόρα εκφυλιστική νόσο, γνωστή ως, άνοια Lewy Body. Μέσα από δημοσιογραφικό φακό, αυτή η ιστορία θα ρίξει ένα εντελώς διαφορετικό νέο φως στην τραγωδία, την ομορφιά και τη δύναμη πίσω από το μυαλό ενός από τους μεγαλύτερους διασκεδαστες όλων των εποχών.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos