"The Gray Man": Έρχεται στις ελληνικές αίθουσες

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2022, 15:31

Το Netflix κάθε χρόνο πλέον κρύβει άσους στο μανίκι του, με κάποιες από αυτές να καταλήγουν στα Όσκαρ ή να ακούγονται παντού. Κάτι ανάλογο ίσως συμβεί με ένα πολυαναμενόμενο blockbuster στο οποίο σίγουρα πιστεύει πολύ καθώς έχει επενδύσει 200 εκατομμύρια δολάρια, το «The Gray Man» σε σκηνοθεσία των αδελφών Russo με πρωταγωνιστές Chris Evans, Ryan Gosling και Anna De Armas. Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με την φιλοδοξία να γίνει ένα κατασκοπευτικό franchise τύπου James Bond για τον αμερικανικό κολοσσό.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Οι Joe και Anthony Russo έκαναν μια παύση στα blockbusters σκηνοθετώντας το «Cherry» αλλά επιστρέφουν δυναμικά με την ταινία του Netflix. Ο Joe Russo έχει αναλάβει το σενάριο μαζί με τους Christopher Markus και Stephen McFeely εξασφαλίζοντας δύο δημοφιλείς ηθοποιούς για το πρωταγωνιστικό καστ.

H ταινία μόλις ανακοινώθηκε για τις ελληνικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, μία εβδομάδα πριν στριμάρει (22 Ιουλίου) στην συνδρομητική πλατφόρμα. Και αυτό είναι πάντα ένα ευχάριστο νέο. Άλλωστε το συγκεκριμένο φιλμ εκεί ανήκει. Στην μεγάλη οθόνη. 

Το «The Gray Man» βασίζεται στο μυθιστόρημα του Mark Greaney. Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον). Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Πολλά περισσότερα σας έχουμε γράψει εδώ.

Αυτό είναι το τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos