"Fantastic Beasts": Here comes... Johnny!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2018, 14:40

Το καινούργιο trailer για το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” υπόσχεται πολλά! Και όταν λέμε «πολλά» πραγματικά το εννοούμε, καθώς η νέα ταινία παρουσιάζεται ακόμα πιο dark απ’ότι η πρώτη.

Πιο συγκεκριμένα, οι φαν του Harry Potter θα λάβουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του wizarding world, καθώς η ταινία θα επικεντρωθεί στην επική αναμέτρηση του καθηγητή Dumbledore με τον μάγο Gellert Grindelwald. Να υπενθυμίσουμε πως ο Grindelwald, τον οποίο υποδύεται ο Johnny Depp, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς Dark Wizards, με μόνο τον Tom Riddle/Voldemort να καταλαμβάνει υψηλότερη θέση από αυτόν. Ο Eddie Redmayne αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο του Newt Scamander, του οποίου τη βοήθεια χρειάζεται ο Dumbledore (Jude Law) για να βρεί τον κακό μάγο Grindelwald. Όπως θα δείτε και στο trailer, «δεν μπορώ να κινηθώ εναντίον του Grindelwald. Πρέπει να το κάνεις εσύ. Βέβαια, αν ήμουν στη θέση σου, μάλλον θα αρνούμουν και εγώ,» λέει ο Dumbledore στον Newt.

Το trailer επιβεβαιώνει την επιστροφή πολλών χαρακτήρων από το “Fantastic Beasts and Where to Find Them,” αλλά και την εισαγωγή πολλών νέων μαγικών πλασμάτων. Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά που βλέπουμε όμως, να είναι η εμφάνιση του Nicolas Flamel, ενός αλχημιστή που κατάφερε να δημιουργήσει την Φιλοσοφική Λίθο. Τον Flamel δεν τον έχουμε ξαναδεί σε καμία ταινία, αλλά τον έχουμε ακουστά από το πρώτο Harry Potter, στο οποίο οι ήρωές μας προσπαθούσαν να προστατέψουν την λίθο από τον Voldemort.

Ο David Yeates, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα “Harry Potter and the Order of the Phoenix,” “Harry Potter and the Half-Blood Prince,” “Harry Potter and the Deathly Hallows Part I,II”, αλλά και το “Fantastic Beasts and Where to Find Them,” θα συνεχίσει με τα καθήκοντά του, και θα αναλάβει να σκηνοθετήσει και το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.” Εμείς οι φαν είμαστε κατενθουσιασμένοι.

Οι νέες περιπέτειες του Newt θα έρθουν στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos