Επιτέλους, νέα ταινία για τον Μισέλ Γκοντρί

Δημοσίευση: 18 Aug 2023, 17:01

Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, Microbe and Gasoline (2015), ο σκηνοθέτης της Αιώνιας Άνοιξης ενός Καθαρού Μυαλού (2004), Michel Gondry, επέστρεψε με νέα ταινία στο περασμένο Φεστιβάλ των Καννών, το The Book of Solutions.

<a href="/nea/o-misel-gkontri-ena-erotiko-trigono-kai-mia-mayri-trypa/63579">O Mισέλ Γκοντρί, ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μαύρη τρύπα</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Mισέλ Γκοντρί, ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μαύρη τρύπα

Μια ακόμα meta ταινία από έναν δημιουργό του μαγικού ρεαλισμού, για έναν σκηνοθέτη σε δημιουργική κρίση, ενώ βρίσκεται στο post-production της νέας του ταινίας. Το The Book of Solutions θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στις γαλλικές αίθουσες, ενώ στις ΗΠΑ ακόμα δεν έχει βρει διανομή και αναμένουμε για την χώρα μας. Εν όψει της γαλλικής κυκλοφορίας, δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας

Στην νέα του δουλειά στρέφεται στον κόσμο του κινηματογράφου και της ψυχικής ασθένειας, με χιούμορ αλλά και μελαγχολία, όπως μας έχει συνηθίσει.

Ο δημοφιλής Γάλλος ηθοποιός, Pierre Niney, που πρωταγωνιστεί και στο γαλλικό Καμουφλάζ, που είναι αυτή την περίοδο στις ελληνικές αίθουσες, υποδύεται έναν νευρωτικό άντρα δημιουργό, ενώ ο γυναικείος χαρακτήρας, η Denise (Francoise Lebrun) είναι εμπνευσμένος από την θεία του σκηνοθέτη, Suzette. Με την βοήθειά της φαίνεται πως θα τον μάθει να διαχειρίζεται την μεγαλομανία του και των εγωισμό του.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos