Down a Dark Hall: η Uma Thurman ανατριχιαστική διευθύντρια

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2018, 17:04

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Rodrigo Cortes (Buried, Red Lights) με τίτλο “Down a Dark Hall,” είναι η διασκευή ενός δημοφιλούς βιβλίου της Lois Duncan που φέρει τον ίδιο τίτλο. Το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 1974 και το 2018 θα δούμε και την ταινία, στην οποία φυσικά η Uma Thurman υποδύεται την ανατριχιαστική διευθύντρια ενός εσώκλειστου σχολείου.

Η Uma όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να παρακολουθήσουμε αυτή την ταινία, αφού και το σενάριο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Με πρωταγωνίστρια την Anna Sophia Robb (που υποδύεται την Kit Gordy), η ταινία παρακολουθεί τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Blackwood Boarding School. Το περίεργο είναι πώς το εσώκλειστο σχολείο δεν έχει πολλούς μαθητές, μόνο την Kit και άλλα τρία κορίτσια. Προφανώς η Madam Duret, η διευθύντρια δηλαδή, κρατά πολλά μυστικά, και ευτυχώς (ή δυστυχώς αν δεν σου αρέσουν τα θρίλερ) κάτι ελλοχεύει στο σκοτάδι.

Αναφορικά με την παραγωγή της ταινίας, δύο ονόματα ξεχωρίζουν: η Stephenie Meyer και ο Wyck Godfrey. Η Meyer φυσικά είναι πασίγνωστη για την σειρά βιβλίων “Twilight” και ο Godfrey είναι γνωστός ως παραγωγός των Twilight Saga, του franchise “Maze Runner,” αλλά και του “The Fault in Our Stars.” Κανένας λόγος για ανησυχία όμως γιατί η ταινία δεν φαίνεται να είναι άλλο ένα δράμα για νέους, αλλά φαίνεται να είναι ένα παραδοσιακό θρίλερ με κορίτσια να διαμένουν σε ένα πανάρχαιο σπίτι, μακρία από τον πολιτισμό με μία παράξενη Uma Thurman στον ρόλο μιας διευθύντριας που κρύβει πολλά μυστικά. Η συγκεκριμένη ταινία φαίνεται να μπλέκει το teenage drama με το θρίλερ επιτυχημένα. Μέχρι να την παρακολουθήσουμε, έχουμε το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos