"Day shift": Ο Τζέιμι Φοξ σκοτώνει βαμπίρια

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2022, 14:21

Σύμφωνοι, αρκετές από τις ταινίες μυθοπλασίας με τις οποίς το Netflix γεμίζει το πρόγραμμά του, είναι επιπέδου βήτα βιντεοκασέτας. 

<a href="/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Το "Day shift" όμως δείχνει από το τρέιλερ μια fun σπιντάτη καφρίλα που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί μια τίμια ένοχη απόλαυση. Και να μην προκύψει έστι, αγαπάμε Τζέιμι Φοξ και την ευκαιρία θα του την δώσουμε. Έστω και αν στο προ διετίας "Project Power" (επίσης του Netflix) δεν του βγήκε. 

H υπόθεση εστιάζει σ’ έναν εργάτη ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να προσφέρει μια καλή ζωή στην πανέξυπνη κόρη του. Ωστόσο, η αδιάφορη δουλειά του ως καθαριστή πισινών στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο είναι απλά μια συγκάλυψη της πραγματικής πηγής εσόδων του από το κυνήγι και τη δολοφονία βαμπίρ ως μέλος μιας διεθνούς ένωσης κυνηγών βρικολάκων.

Σκηνοθετεί κάποιος Τζέι Τζέι Πέρι στο ντεμπούτο του και ενώ με΄χρι τώρα είχε δυνατό βιογραφικό σαν στάντμαν. Αλλά, κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και ο Ντέιβιντ Λιτς του John Wick? Λέμε τώρα. 

Στο καστ επίσης οι Ντέιβ Φράνκο και Σνουπ Ντόγκι Ντογκ και αναμένεται 12 Αυγούστου. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos