/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

"Billionaire Boys Club". ΜΕ Κέβιν Σπέισι.

Ο Τζέιμς Κοξ επέλεξε τον ακριβώς αντίθετο δεόμο από τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο 43χρονος σκηνοθέτης του «Billionaire Boys Club» αποφάσισε να μην αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία που είχε γυρίσει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων (όπως ο Σκοτ με το «All the money in the world») και μάλιστα να εντάξει στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ορισμένες σκηνές του, αν και σχετικά διακριτικές.

Το «Billionaire Boys Club» διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ομάδας νεαρών επενδυτών του χρηματιστηρίου στο Λος Άντζελες το 1983 και πως κατάφεραν να βγάλουν μυθικά κέρδη, μέχρι που διαπίστωσαν ότι ένας απατεώνας (που υποδύεται ο Σπέισι) τους εξαπάτησε και τους άφησε άφραγκους. Οι αντιδράσεις τους δεν ήταν ακριβώς νομοταγείς.

Το τρέιλερ τα λέει σχεδόν όλα, ενώ πλάι στον Σπέισι, συναντάμε τον συμπρωταγωνιστή του στο «Baby Driver», Άνσελ Έγκορτ και τους Τάρον Έτζερτον, Έμμα Ρόμπερτς, Σούκι Ουότερχαουζ.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούλιο και σηματοδοτεί την πρώτη on screen εμφάνιση του Σπέισι μετά τον Μάιο του 2017 και το τέλος της 5ης σεζόν για το «House Of Cards». Και η επόμενη λογικά θα αργήσει αρκετά...

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2018, 15:15
Συντάκτης: