"Beau is afraid": Ο Γιόακιν Φοίνιξ ζει έναν εφιάλτη

Δημοσίευση: 11 Ιαν. 2023, 13:14

Είναι μια από τις συνεργασίες που έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί.

<a href="/nea/epiteloys-treiler-gia-joker-folie-deux/69720">Eπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"</a>ΣΧΕΤΙΚΑEπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"

Ο Άρι Άστερ δίνει συνέχεια στις δύο εξαιρετικές ταινίες τρόμου, με τις οποίες προκάλεσε αίσθηση, το «Hereditary» και το «Midsommar», με μια ταινία που δεν μοιάζει με τις προηγούμενες δύο ακριβώς, αν και έχει κάποια στοιχεία από αυτές, τουλάχιστον όσο μπορούμε να διαπιστώσουμε από το τρέιλερ που επιτέλους δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Γιόακιν Φοίνιξ πρωταγωνιστεί στο «Beau is afraid», μια 3ωρη εφιαλτική κωμωδία όπως ο ίδιος ο Άστερ την χαρακτήρισε, η οποία σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη μιλούσε για «την ιστορία ενός υπερβολικά αγχώδους, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστου και προσηνή εμφανισιακά άνδρα που διατηρεί μια έντονη σχέση με την υπερπροστατευτική μητέρα του, ενώ δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του. Όταν αυτή φύγει από την ζωή, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για την γενέτειρά του, το οποίο συμπεριλαμβάνει ορισμένες άγριες υπερφυσικές απειλές».

Το τρέιλερ δείχνει αρκετά συγκεχυμένο, με διάφορες ιδέες εδώ και εκεί, σαν μια ταινία που έψαχνε αφορμή ο Άστερ να κάνει και δεν τα είχε καταφέρει μέχρι τώρα, εμείς βλέπουμε και τη σκιά του Μισέλ Γκοντρί κάπου να απλώνεται στο πιο εφιαλτικό.

Στο καστ επίσης οι Νέιθαν Λέιν, Εϊμι Ράιαν, Πάρκερ Πόουζι, Μάικλ Γκαντολφίνι, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Απριλίου, ας ελπίσουμε να την δούμε στο προσεχές Φεστιβάλ Βερολίνου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos