"Banker": Η έκπληξη από την Apple+?

Δημοσίευση: 4 Νοε. 2019, 20:39

Μετά το Netflix ήρθε η ώρα και για την Apple να μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Και όταν λέμε δυναμικά δεν εννοούμε μόνο με σειρές και ταινίες που θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα της Apple Tv+, κάτι που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, αλλά και με ταινίες που θα προβάλλονται στα σινεμά με αξιώσεις για Όσκαρ.

<a href="/nea/amazing-stories-toy-stiven-spilmpergk-ehei-treiler/62168">To "Αmazing Stories" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Αmazing Stories" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

Αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει για πρώτη φορά με την ταινία «The Banker» που έρχεται τον Δεκέμβριο πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να μπει στην κούρσα των βραβείων. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε τον επιχειρηματία Bernard Garrett (Anthony Mackie) στο Λος Άντζελες του 1954, ο οποίος σε συνεργασία με τον Joe Morris (Samuel L. Jackson) θα επιχειρήσουν να αγοράσουν μια σειρά από τράπεζες κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Επειδή όμως είναι μαύροι στην Αμερική των 50s, θα χρησιμοποιήσουν έναν λευκό (Nicholas Hoult) ώστε να μπορέσουν να διεισδύσουν στο σύστημα. Όπως ακούγεται έχει όλα τα εχέγγυα για βραβεία καθώς έχει ταλαντούχους ηθοποιούς σε μια ιστορία που βασίζεται σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα και βάσει του τρέιλερ θίγει με ισορροπημένη χρήση χιούμορ και δράματος το θέμα της φυλής και του ρατσισμού στην Αμερική εκείνης της εποχής.

Την ταινία σκηνοθετεί ο George Nolfi («The Adjustment Bureau») και σε σενάριο δικό του (μη ξεχνάμε ότι έχει υπάρξει σεναριογράφος για τα Bourne Ultimatum & Ocean’s 12). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το «The Banker» εστιάζει σε δύο επιχειρηματίες που οργανώνουν ένα τολμηρό πλάνο για να βοηθήσουν άλλους αφροαμερικανούς να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο. Μαζί με την γυναίκα του Garrett, Eunice (Nia Long), συνεργάζονται με έναν λευκό άνδρα, τον Matt Steiner για να κάνει τον πλούσιο εκπρόσωπο της εταιρείας ακινήτων και τραπεζών που έχουν όσο εκείνοι κάνουν τον κλητήρα και τον σοφέρ. Η επιτυχία τους τραβάει την προσοχή της τοπικής ηγεσίας που απειλεί όλα όσα κατάφεραν οι τέσσερις τους». Από το τρέιλερ πάντως δείχνει ότι θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos