Aquaman 2": Ο Τζέισον Μομόα είναι ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας
Nα ασχοληθεί ο Τζέιμς Ουάν με κάτι (ειδικά από την καρέκλα του σκηνοθέτη) και να μην πουλήσει, είναι πολύ δύσκολο.
ΣΧΕΤΙΚΑA minecraft movie
Το πρώτο Aquaman της DC πριν 5 χρόνια λοιπόν, ξεπέρασε το 1 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως, ήταν απόλυτα αναμενόμενο ότι θα ερχόταν και το sequel.
Και αυτό είναι το «Aquaman and the lost kingdom», με πρωταγωνιστή ξανά φυσικά τον Τζέισον Μομόα στον ομώνυμο ρόλο, το οποίο έχει πλέον επίσημο τρέιλερ.
Ένας νέος εχθρός (ο Γιάγια Αμπντούλ Ματίν στον ρόλο του Black Manta) απειλεί να αφανίσει την Ατλαντίδα και τον ίδιο και μαζί με τον Oρμ (Πάτρικ Ουίλσον), θα τον αντιμετωπίσουν.
Στο καστ επίσης συναντάμε τους Ουίλεμ Νταφόε, Νικόλ Κίντμαν, Τεμουέρα Μόρισον και την Άμπερ Χερντ τη οποίας ο ρόλος μπορεί να μειώθηκε σε σημαντικότητα, αλλά παρέμεινε στο καστ ύστερα από την δικαστική διαμάχη της με τον Τζόνι Ντεπ.
Ένα ταλαιπωρημένο μπλοκμπάστερ (του οποίου τα γυρίσματα διακόπηκαν τρεις φορές λόγω της πανδημίας με αποτέλεσμα να γίνουν επαναληπτικές λήψεις) που ο Ουάν δήλωσε ότι θα το προσεγγίσει περισσότερο σαν ταινία τρόμου αυτή την φορά, ενώ αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.
Update: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ με τον Τζέισον Μομόα στον ρόλο του χαζομπαμπά.
TRAILER
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!