'Angel has fallen": Wannabe "24"

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2019, 22:32

Για κάποιον ακατανόητο λόγο, τα "Olympus has fallen" & "London has fallen" απόκτησαν και τρίτο φιλμ.

Ούτε ως σπουδαίες εμπορικές επιτυχίες καταγράφηκαν, ούτε θετικές κριτικές αποκόμισαν: ρουτινιάρικες περιπέτειες, με τον Τζέραρντ Μπάτλερ να προσπαθεί να σώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ (Μόργκαν Φρίμαν) ξανά και ξανά και να μην αμφιβάλλετε ότι θα καταφέρνει κάθε φορά. 

Αυτή την φορά, τον ειδικό πράκτορα Μάικ Μπάνινγκ κατηγορούν ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο, ενώ αποτελούσε τον προσωπικό του σωματοφύλακα. Σας θυμίζει κάτι; Φυσικά, μία από τις υποϊστορίες του αξέχαστου "24", το οποίο δεν έγραψε μόνο τηλεοπτική ιστορία με το φορμάτ του και φυσικά την ερμηνεία του Κίφερ Σάδερλαντ ως Τζακ Μπάουερ, αλλά "γέννησε" και ένα σωρό υποκατάστατα, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά, ένα είναι αναμφίβολα και η εν λόγω τριλογία που το κοπιάρει σχεδόν ξεδιάντροπα. 

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον σε μια νευρώση και καλογυρισμένη περιπέτεια με όσες το δυνατόν λιγότερες αφέλειες, μιας και οι συντελεστές είναι έμπειροι: σκηνοθετεί ο Ρικ Ρόμαν Βον (των Felon, Snitch & Shot Caller), γράφουν οι Ρόμπερτ Μαρκ Κάρμεν (Taken, Fifth Element, Transporter) & Κάτριν Μπένεντικτ (Expendables 3), συμπρωαγωνιστούν οι Ντάνι Χιούστον, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Νικ Νόλτε, Λανς Ρέντικ. Στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται 23 Αυγούστου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos