4η Σεζόν Stranger Things: Η παρέα επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2022, 11:24

Με ένα οπτικό και μουσικό κρεσέντο, το νέο trailer της σειράς φέρνει το μυαλό μας upside down, μέχρι την ημερομηνία προβολής.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Και ναι, επιτέλους, έχουμε όχι μόνο νέο, επίσημο trailer της 4ης σεζόν, αλλά και ημερομηνία! Μετά την τελευταία προβολή του στο Netflix τον Ιούλιο του 2019, το Stranger Things επιστρέφει με την 4η σεζόν που θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου.

Όπως ήδη έχουμε καταλάβει, το άνοιγμα της πύλης από την προηγούμενη σεζόν δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε και η απόκοσμη φωνή που ψιθυρίζει “Κατέστρεψες τα πάντα” στην αρχή του τρέιλερ μας το επιβεβαιώνει. Η Μαξ θρηνεί για τον θάνατο του Μπίλι, η Ιλέβεν και ο Γουίλ προσπαθούν να προσαρμοστούν στο καινούριο τους σχολείο, ο Χόπερ είναι ζωντανός, αλλά φυλακισμένος σε μια μακρινή χώρα, με ακραίες καιρικές συνθήκες και επικίνδυνα πλάσματα, ενώ το απόλυτο κακό που βρίσκεται πίσω από όλη την ιστορία αποκαλύπτεται, πιο απειλητικό από ποτέ.

Εμείς απλώς μετράμε αντίστροφα και δίνουμε ραντεβού με τα ίδια λόγια που χρησιμοποιούν στο trailer ο Στιβ και η Νάνσι: “See you on the other side”…

Περισσότερες πληροφορίες όλα τα teaser που έχουν προηγηθεί, θα τα βρείτε εδώ. 

Update: To Netflix κάνει ένα δωράκι στους fans της σειράς και έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα 8 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Enjoy: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos