Χαμένο κορίτσι

Βράδυ, σε μια άδεια γειτονιά, η Μαργαρίτα επιστρέφει σπίτι κουβαλώντας τα ψώνια. Τα πόδια της την οδηγούν διστακτικά στο σώμα ενός αιμόφυρτου άντρα. Θα τον ξανασυναντήσει. Μέσα στο σπίτι της, δεν είναι μόνη.

Βράδυ, σε μια άδεια γειτονιά, η Μαργαρίτα επιστρέφει σπίτι κουβαλώντας τα ψώνια. Τα πόδια της την οδηγούν διστακτικά στο σώμα ενός αιμόφυρτου άντρα. Θα τον ξανασυναντήσει. Μέσα στο σπίτι της, δεν είναι μόνη. Ο Γιάννης ήρθε χωρίς να ειδοποιήσει. Η κοπέλα μιλάει απ’το δικό της τηλέφωνο. Ο γυμνός άντρας τη διώχνει απ’το δωμάτιό της. Κι η τηλεόραση, ένας θόρυβος που δεν κλείνει ποτέ: «…συνεχίζει να αγνοείται η μικρή…» Η Μαργαρίτα ξεπλένει τα αίματα με νερό. Δεν μπορεί να είναι μόνη της, σ’ ένα χώρο όπου δεν υπάρχει ασφάλεια, ηρεμία ή αθωότητα. Σ’ ένα χώρο που λέγεται νέος βίαιος κόσμος.

Αυτή είναι η υπόθεση της δεύτερης ταινίας μικρού μήκους του Νίκου Πάστρα «Χαμένο Κορίτσι», που μετά το «Theremin» του 2008, που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και τις Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει με ένα ελλειπτικό τρέιλερ μεταξύ εφιαλτικού και ονειρικού.

Θα προβληθεί την Παρασκευή 28/9 στον Δαναό 1, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, καθώς μετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα.

Πρώτη δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2012, 20:06
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2012, 20:06
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Χαμένο κορίτσι (Xαμένο κορίτσι)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
35

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The house

The house

Θα το βρείτε: Netflix

Γύρω στο 1800, μια οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι ενός πλούσιου ευεργέτη προκειμένου να λύσει...
30 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο