Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Ο Teddy ένας καπάτσος και συνάμα γκαντέμης τυχοδιώκτης κατά διαβολική σύμπτωση μπλέκει με έναν απο τους πιο θανατηφόρους εκτελεστές στη πιάτσα. Θα πρέπει να συνεργαστούν αλλά το χειρότερο, να αλλάξουν και ρόλους.

Γνώμη: Πριν πάρουμε το φτυάρι, ας παρουσιάσουμε κάποια στοιχεία που φαινόντουσαν στον ορίζοντα.

Ο σκηνοθέτης Patrick Hughes παρέλαβε με τις ευλογίες του πολύ Σταλόνε το τρίτο μέρος των Αναλώσιμων και η οθόνη γέμισε άσφαιρα πυρά. Κανείς δεν είπε οτι τα πρώτα μέρη αποτέλεσαν τομή στην ιστορία του σινεμά, ότι ομως υποσχέθηκαν το δώσανε στο κοινό τους. Παρέλαση απο τους 'δικούς' μας 'ηρωες, τσιτάτα, ατάκες μέσα απο τα δόντια και bodycount στο θεό. Ο συμπαθής Patrick οχι μόνο φλωροποίησε το νο3 ψάχνοντας μάταια μια κηλίδα αίματος,παρέταξε το new best thing αναλώσιμων η μάλλον ατάλαντων που έκανε τους ήδη ημίθεους Άρνι, Banderas, Mel Gibson, Van damme, να νομίζεις οτι θα τους καταπιούν έστω και αν βήξουν.

Στη συνέχεια θέλησε να κάνει το δικό του 'Φονικό Οπλο', με τον Reynolds να παίζει κόπια όπως σε όλες τις ταινίες του και τον Samuel Jackson να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα σαν τη μοναδική αχτίδα φωτός στον Σωματοφύλακα του εκτελεστή. To sequel του εκτελεστή δε το ζήτησε κανείς, απέτυχε στο box office και βλέπεται καθαρά και μόνο λόγω της Θεάς Salma Hayek.

Όπως και να το κάνεις υπήρχε ένα μούδιασμα ξεκινώντας το νέο εγχείρημα...

Υπάρχει μια τάση, ένα ρεύμα και γενικά το χουμε διαβάσει αρκετά οτι ο Kevin Hart θεωρείται μεγάλος και τρανός κωμικός στην Αμερική.

Πού, ποιός, πότε, γιατί;

Εντάξει το κείμενο δεν το χει γράψει ένας fan της κωμωδίας, αλλα κωμωδίες και μάλιστα αριστουργηματικές είναι το Office, το My name is Earl, το Brooklyn 99, ενώ μεγάλοι κωμικοί ηθοποιοί θεωρούνται ο Rowan Atkinson, o Εddie Murphy, o Steve Carell. Όχι ρε παιδιά ο Hart.

Και στο 'Man from Toronto' ο συγκεκριμένος παλεύει βεβιασμένα να πουλήσει αστεία, να κάνει μορφασμούς, κραυγές ενώ εμείς θέλουμε να κραυγάσουμε στον Woody Harrelson που είναι μια χαρά ηθοποιός: "γιατί";

Ίσως σε κείνα τα μέρη να μην έχουν φτάσει τα power pass και η επιδότηση ανακύκλωσης συσκευών που θα σώσουν την ανθρωπότητα και ο μόνος τρόπος να πληρωθούν οι λογαριασμοί είναι να παίζεις σε παραγγελίες. Το συγκεκριμένο φίλμ είναι μια παραγγελία του Netflix να γεμίσει τη συλλογή του και εμάς ένα άκοπο βράδυ. Οι haters θα πούν (και στη συγκεκριμένη πως να τους αδικήσεις) οτι 'σας τα λέγαμε εμείς΄, ενώ εμείς θα κουνήσουμε λευκή σημαία τονίζοντας πως υπάρχουν τόσο ωραίες επιλογές εκεί μέσα. Ας μας το πετάει ο αλγόριθμος της πλατφόρμας ή να μας το προτείνει σαν το Νο1, οι υπόλοιπες επιλογές είναι εκεί.

Τώρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη ταινία, κεφάτη ΔΕΝ είναι μιας και το χιούμορ της είναι συζητήσιμο, από δράση λίγα πράγματα, ευτύχως κάπου εμφανίζεται η Kaley Cuoco του Big bang Theory και ηρεμούν λίγο τα πλήθη.

Κατά τα άλλα, μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά το εργάκι.

Γράφεται οτι το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη θα είναι remake το έπος πολεμικών τεχνών και βίας 'The raid'... 

Κάτσε καλά Patrick γιατί θα φωνάξουμε τον Man from Toronto, μπορεί και τον Prime Minister of Greece να σε αποτελειώσει.

Όλοι μας πιστεύω, είναι φορές που πάμε στη δουλειά, σφίγγουμε τα δόντια και τη ψυχή μας με σκοπό να περάσει το ωράριο, να πληρωθούμε και να φύγουμε τρέχοντας στο ηλιοβασίλεμα. Στενάχωρη άποψη αλλα τίμια και ειλικρινής.

Ας παραδεχτούν και οι συντελεστές του "The man from Toronto" ότι και γι αυτούς ήταν μιά ακόμα μέρα στη δουλειά.

Πρώτη δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2022, 14:44
Ενημέρωση: 2 Ιουλίου 2022, 14:44
Τίτλος:
The man from Toronto
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
110
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos