Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η εγκατάλειψη σ ένα χαντάκι μιας νεαρής κοπέλας είναι το λιγότερο άσχημο γεγονός που συμβαίνει στο νέο ντοκιμαντέρ του Νetflix.

Γνώμη: Μεταξύ κραξιματος του νέου Resident Evil και μουδιάσματος για το πολυαναμενόμενο The Gray man που δε προέκυψε τόσο Gray όσο θα θέλαμε, έρχεται το Girl in the picture να μας υπενθυμίσει ότι είναι προτιμότερο να γουστάρουμε σωρεία πτωμάτων στο κινηματογράφο γνωρίζοντας ότι είναι ψέματα, παρά να αντικρίζουμε τα θρίλερ της ζωής .

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ με κομμάτια μυθοπλασίας που πάντα αναμιγνύει έξοχα το Netflix, παρουσιάζει μια σκοτεινή ιστορία ενός κοριτσιού στις αρχές δεκαετίας του 90 γεμάτη ανατροπές και σκηνικά που σου γυρίζουν το στομάχι.

Εννοείται αν μιλούσαμε για τη νέα σκηνοθετική δουλειά του David Fincher θα υπήρχε συζήτηση για ένα από τα πιο συγκλονιστικά φιλμ της χρονιάς. Ελα όμως που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν έχει σκαρφιστεί αυτά που εξελίσσονται στην ιστορία αυτού του ντοκιμαντέρ.

Ένα μάλλον σκηνικό φόνου λόγω ζηλοτυπίας εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ και σκοτεινό με τα τέρατα να μοιάζουν μικρά μπροστά στο πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας απλός άνθρωπος .Οι παράπλευρες απώλειες είναι πολλαπλάσιες στις ζωές αρκετών  οικογενειών, με τον θεατή να μένει αποσβωλομενος μη μπορώντας να πιστέψει ότι αποτελούν πραγματικότητα όλα αυτά .

Απαγωγές, σεξουαλική βία, φονικά και ένα τρύπιο σύστημα που επιτρέπει σε άθλιο κόσμο να καταστρέφει ζωές όλα μέσα στο μπλέντερ της βαθιάς Αμερικανικής επαρχίας.

Όποιος κάτσει να δει το Girl in the picture, είναι σίγουρο ότι η ιστορία θα τον συνεπάρει μέχρι τέλους. Ομως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αρρωστημένη υπόθεση και η βάναυση κατάληξη της, δε θα λέγαμε ότι συνάδει με μπιριτσα και καλοκαιρινό mood.

Όπως και να το δει κανείς, το Netflix χτυπάει διάνα με αυτά τα ντοκιμαντέρ ακόμα και αν κατηγορείται ότι μετατρέπει τη σκοτεινή πλευρά της ζωής σε κινηματογραφικά πλαίσια. Από την άλλη πλευρά, όσοι ασχολήθηκαν με αυτη τη δραματική υπόθεση θέλανε όσο τίποτα άλλο να μάθουμε το πραγματικό όνομα του 'Κοριτσιου στη φωτογραφία ', οπότε ενας μικρός φόρος τιμής είναι ότι το μαθαίνουμε και εμείς .

Βαρύ αλλά σε αγκιστρώνει μέχρι την ανακάλυψη της αλήθειας 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2022, 19:11
Ενημέρωση: 23 Ιουλίου 2022, 19:11
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Girl in the picture
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
101
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Prey

Prey

Θα το βρείτε: Disney+

Το στερνοπαίδι του Predator στριμάρει Disney Plus και εννοείται θερίζει χωρίς να παίρνει αιχμαλώτους.
1 ημέρα