Θα το βρείτε: Cosmote TV

Ένα 12χρονο δωδεκάχρονο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, το πρωί των Χριστουγέννων θα λάβει για δώρο μέσα στην κάλτσα του ένα κομμάτι άνθρακα. Αποφασίζει να προσλάβει έναν εκτελεστή με αποστολή να σκοτώσει τον Άγιο Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης (Μελ Γκίμπσον) βρίσκεται εν μέσω οικονομικής παρακμής της επιχείρησής του στην Αλάσκα, την οποία προσπαθεί να διατηρήσει με συνεργάτη την πιστή σύζυγό του και τα ξωτικά-υπαλλήλους του. Καθώς ο εκτελεστής κατευθύνεται εναντίον του, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να διατηρήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και τον εαυτό του ζωντανό.

Περιμέναμε περισσότερα από το «Fatman», θα πρέπει τελικά να αρκεστούμε με τα λίγα.

Η ταινία των αδερφών Νελμς δύσκολα μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένο target group.

Βλάσφημο τύπου «Βad Santa»; Όχι ακριβώς. Νέο-γουέστερν με μαύρο χιούμορ τύπου αδερφών Κοέν; Χμμμ, έτσι κι έτσι. Ταραντινικό ντελίριο με θανατηφόρες ατάκες; Δεν.

Δεν καταφέρνουν να οδηγήσουν κάπου την υποσχόμενη ιδέα τους για την αποκαθήλωση του Άι Βασίλη και όσο και αν πείθουν τόσο ο τραχύς Μελ Γκίμπσον, όσο και (ξεκάθαρα Κοενικός) Γκόγκινς στον ρόλο του δολοφόνου, μοιάζουν να μην έχουν κάτι ολοκληρωμένο στα χέρια τους για να το δουλέψουν όπως θα μπορούσαν, όλα μοιάζουν με σωστές προθέσεις μεν προς μια cult και βίαια χριστουγεννιάτικη παρωδία, ανολοκλήρωτα μεν.

Μια μπιμουβιά που θέλει να πει αρκετά, αλλά τα λέει όλα μέτρια και μισά, αντ’αυτού θα έπρεπε όμως να εστιάσει σε λιγότερα και να τα κάνει καλύτερα. Δεν θα την εγκαταλείψεις μεν προσπαθώντας να βρεις πραγματάκια να ψυχαγωγηθείς, συνολικά όμως μάλλον θα αδιαφορήσεις.

Αυτό το έτσι είναι -ρε Καραμάνη- που μας έχει τρελάνει τόσα χρόνια με αυτές τις ταινίες – χαμένες ευκαιρίες ρε γαμώτο. Αυτό το έτσι. Μια καλή χριστουγεννιάτικη ταινία, ζητάμε πολλά;

Το «Fatman» είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, μέσω της υπηρεσίας Movies Club της Cosmote TV, με τιμή ενοικίασης από 4,90 ευρώ, και οι συνδρομητές θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εντός 48 ωρών από την ενοικίαση της.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Δεκ. 2020, 20:23
Ενημέρωση: 18 Δεκ. 2020, 20:26
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Fatman
Είδος: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ