Why stop now?

Ένας ταλαντούχος νεαρός πιανίστας μεταφέρει την μητέρα του σε ίδρυμα αποτοξίνωσης, όταν πέφτει θύμα απαγωγής ενός εμπόρου ναρκωτικών.
Why stop now? - κριτική ταινίας

Stop now!

Ο ταλαντούχος νεαρός πιανίστας Eli Bloom – η αλλιώς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του The Social Network- τραβάει πολλά ζόρια στη ζωή του. Έτσι, ενώ ετοιμάζεται για την οντισιόν που μπορεί να του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή,... αποφασίζει να παρταλιάσει το προηγούμενο βράδυ, με αποτέλεσμα εκτός από το καθαυτό κάψιμο να ξεφτυλιστεί μπροστά στην χρόνια καψούρα του.

Το πρωί τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, αφού θα πρέπει να πάει τη μάνα του για αποτοξίνωση και την αδερφή του σχολείο, όπου μαθαίνει από τη δασκάλα της πως ο λούτρινος φανταστικός της φίλος προσβάλλει τους συμμαθητές της. Αλλά και στο κέντρο αποτοξίνωσης τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα. Η μαμά δεν καλύπτει τις προδιαγραφές και για να... μπεί θα πρέπει να ‘μαστουρώσει’. Έτσι, ο Έλι θα αναλάβει να βρει το βαποράκι της και ... θα μπλέξει σε καυγάδες, τραυματισμούς, παράνομες ουσίες...

Ο κακός χαμός δηλαδή και όλα αυτά πριν την οντισιόν της ζωής του. Μια από αυτές τις ντραμεντί που σου καίνε τον εγκέφαλο, σε ζαλίζουν και ακόμα και το χιούμορ που αποπνέουν δείχνει σε μεγάλο βαθμό παρωχημένο. Οι πρωταγωνιστές φέρνουν σε πέρας αξιοπρεπώς τους ρόλους τους, αλλά όλο αυτό αφενός δε φτάνει για να κρατήσει το ενδιαφέρον σου 85 ολόκληρα λεπτά και αφετέρου δε σε αγγίζει, αφού το έχεις δει δεκάδες φορές.

Μια ταινία γεμάτη προβλεψιμότητα και κλισέ που θα την ξεχάσεις αύριο μεθαύριο ή ακόμα και σήμερα το βράδυ. ‘Why stop now?’ Γιατί μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν. Σίγουρα!

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 4 Δεκ. 2013, 14:43
Ενημέρωση: 4 Δεκ. 2013, 14:43
Τίτλος:
Why stop now? (Why stop now?)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
85

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos