Σύνοψη: To παιδί-θαύμα μια ξακουστής σχολής τσέλου που είχε αποτραβηχτεί από τα εγκόσμια λόγω ασθένειας της μητέρας της, επανέρχεται στο προσκήνιο και γνωρίζει την διάδοχό της. Μια συνάντηση που μπορεί να επιφέρει εντελώς απρόβλεπτα αποτελέσματα…

Άποψη: Κάκιστο παράδειγμα στρατευμένου κινηματογράφου, εις το όνομα και την τιμή του #metoo, μόνο που κατορθώνει τραγελαφικά να «αποθεώσει» την αντίδραση της καταπιεσμένης γυναίκας προκαλώντας στην καλύτερη πνιχτά γέλια, στο μεγαλύτερο διάστημα χασμουρητά.

Ο ΝεοΫορκέζος δημιουργός Ρίτσαρντ Σέπαρντ είχε καταθέσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα δείγματα των ικανοτήτων του με τα «Matador», «Dom Hemingway», αλλά και 14 επεισόδια του τηλεοπτικού «Girls», εδώ όμως εκτροχιάζεται πλήρως.

Μια εντελώς cheezy και απλοϊκή (σε βαθμό κακουργήματος) προσπάθεια μίξης body horror & ψυχολογικού θρίλερ που συνεχώς αγκαλιάζει την κακόγουστη υπερβολή και θα μπορούσε μόνο να ειδωθεί σαν μια σατιρική τρολιά.

Με τις δύο πρωταγωνίστριες του, την Άλισον Ουίλιαμς (των Get Out! & Girls) και την Λόγκαν Μπράουνινγκ (του Dear white people) να μην γνωρίζουν τι να παίξουν και πως να το υποδυθούν, το φιλμ οδηγείται σε ολομέτωπη σύγκρουση με ένα εξωφρενικό «μανιφέστο οργής» που προκαλεί θυμηδία.

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2019, 18:34
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The perfection
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To "The Witcher" στο Netflix

Tο Netflix παρουσίασε τα πρώτα υλικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς «The Witcher», βασισμένη...
4 ώρες

Κυρίες και κύριοι, ο θηλυκός Thor!

Πριν λίγα 24ωρα σας είχαμε γράψει πως ο Τάικα Ουατίτι αποφάσισε να σκηνοθετήσει και το...
4 ώρες

"Los Espookys": Η σειρά που δεν ήξερες και πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα!

Σύνοψη: Los Espookys είναι η ομάδα τεσσάρων φίλων που αγαπούν κάθε τι μακάβριο και...
5 ώρες