Inara, the jungle girl

Μια πιτσιρίκα με smokey eyes μακιγιάζ τύπου emo βγαλμένη κατευθείαν από το Gossip Girl, μεταφέρεται μετά το θάνατο του πατέρα της, από τα σαλώνια στα αλώνια, από την μεγαλούπολη στη ζούγκλα, προκειμένου να βρει τις... ρίζες της.
Inara, the jungle girl - κριτική ταινίας

«Makes ‘Gigli’ look like ‘Citizen Kane’»

Η ατάκα «makes ‘Gigli’ look like ‘Citizen Kane’» στο IMDB τα λέει όλα. Μια πιτσιρίκα με smokey eyes μακιγιάζ τύπου emo βγαλμένη κατευθείαν από το Gossip Girl, μεταφέρεται μετά το θάνατο του πατέρα της, από τα σαλώνια στα αλώνια, από την μεγαλούπολη στη ζούγκλα, προκειμένου να βρει τις... ρίζες της.

Μέχρι να φτάσει στη ζούγκλα, θα περάσει περίπου ένα εικοσάλεπτο χωρίς λόγια μόνο με περισυλλογή και περιπλάνηση τους δρόμους και για χαλί κλασσικά γλυκανάλατη ποπ μουσική, όπως κάθε πιτσιρίκα αυτής της κατηγορίας αξίζει. Όταν πλέον μεταφρεθεί στο ‘φυσικό της περιβάλλον’, θα συναντήσει μια ντουζίνα σύγχρονες αμαζόνες του στύλ ‘Wild Women of Wongo’ βουτηγμένες στο σολάριουμ , οι οποίες βγαίνουν από casting σχεδιαστή μόδας και μάλλον έχουν περάσει... εκατοντάδες ώρες στους διαδρόμους γυμναστικής για τα six pack που διαθέτουν.

Οι βαμμένες και φτιαχμένες στην πένα ‘Υνάρες’ φοράνε τα πιο προκλητικά τους cropped tee ή στην καλύτερη τα μπικίνι τους, σκουλαρίκια στον αφαλό, tattoo στα πιο απόκρυφα σημεία , ασπίδες και όπλα και έρχονται να διαξιφιστούν και να τσακίσουν τους πεζοναύτες κατακτητές σε μια μάχη σώμα με σώμα, χάρμα οφθαλμών για τον άνδρα θεατή. Μετά, γιορτάζουν τη νίκη τους ανάβοντας φωτιές και λικνίζοντας το κορμί τους με τέτοιο τρόπο που κάνει τα κορίτσια του "Baby Gold" να μοιάζουν ...άμπαλες.

Τραγικές ερμηνείες, πραγματικά πολύ κακές για να είναι αληθινές (ειδικά στις σκηνές-μάχες η υποκριτική των μοντέλων είναι τουλάχιστον άθλια), υπερβολή και too much sexiness σε μια –wanna-be-exploitation-ωδή- στα –70s ταινία, που αποτελεί αδαμάντινο σκουπίδι, σε τέτοιο βαθμό, που θα ζήλευε και ο σκηνοθέτης του ‘Sharknado’.. ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε διασκεδάσει.. Μην ξεχνάμε όμως, ότι και τα σκουπίδια χρειάζονται σε αυτή τη ζωή.

Tip: Αν εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι άντρας, προτίμησε να τη δεις παρέα με τους φίλους σου, ή τέλος πάντων χωρίς το έτερον ήμισυ.

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2013, 15:10
Ενημέρωση: 18 Σεπτεμβρίου 2013, 15:10
Τίτλος:
Inara, the jungle girl (Inara, the jungle girl)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
71

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos